Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Een garage met kwaliteit hier in Veenendaal

Ik ben op zoek gegaan naar een garage in de omgeving van Veenendaal die wel goede kwaliteit en service kan aanbieden. Zelf ben ik bij vele garages geweest en bij velen had ik ook totaal geen goede ervaring. Ik werd zelfs bij een bepaalde garage helemaal opgelicht door die mensen. Ze lieten mij allerlei dingen betalen die helemaal niet nodig waren aan mij auto. Dit is mij nu een paar keer gebeurt en dat ben ik helemaal zat!

Het vinden van een goede garage in Veenendaal

Nu was het tijd om een echt goede garage te vinden in de omgeving van Veenendaal die wel de moeite wil doen om mij te helpen met mijn auto. Voor een lange poos heb ik ook in die industrie gewerkt en ik weet precies wanneer er iets aan de hand is met mijn auto en precies wat er aan de hand is. Dus mij voor het karretje spannen ging niet zo makkelijk zoals velen dachten. Gelukkig vond ik op het internet genoeg andere garages waar ik terecht kon voor advies en hulp bij mijn auto. Al snel had ik er een paar op het oog. De eerste paar zagen er nog vrij nieuw en jong uit, dus dat durfde ik niet aan. Maar daarna kwam Garage Geurtsen, zij waren bekend in Veenendaal om hun goede diensten en ik hoor alleen maar goede verhalen van mijn vrienden over dat bedrijf. Dus heb ik meteen contact opgenomen met het bedrijf om een afspraak te maken.

Een fijne ervaring!

Ik had meteen iemand te pakken die mij kon helpen met een afspraak. Op de afspraak zelf kon ik snel en makkelijk de auto kwijt en vragen wat ze allemaal zouden checken. Ze hadden een specifieke checklist met alle onderdelen. Dit was voor mij erg overzichtelijk! Einde middag kwam ik weer de auto ophalen en vragen wat er allemaal moest gebeuren eraan. Het enige was ik vaker moest doen was het olie vervangen, voor de rest was hij nog in goede staat. Ik ben echt super blij met deze garage en blijf er voorlopig heen gaan.

Meer weten over garage Geurtsen? Bekijk dan de website van de garage.