Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

Win WBSO-advies in om kosten te verlagen

Werkt u aan een ontwikkelings- of onderzoeksproject? Wist u dan dat u hier een vergoeding voor kunt krijgen vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)? Of u nu werkt aan technologische innovaties of aan innovaties rondom software: door subsidie aan te vragen volgens de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) kunt u hier een aanzienlijk fiscaal voordeel uit halen. U bespaart hiermee een hoop op (loon)kosten en andere uitgaven, waardoor u gestimuleerd wordt om het onderzoek en de innovatie die daarbij komt kijken, voort te zetten. Bent u een startende ondernemer die zich gaat bezighouden met ontwikkelings- of onderzoeksprojecten? Dan kunt u zelfs een extra voordeel krijgen vanuit de RVO. Wanneer u denkt dat u in aanmerking kunt komen voor WBSO, kunt u het beste professioneel advies inwinnen. Een professioneel bedrijf als TechForce Innovations B.V. uit Hilversum kan u namelijk helpen het meeste uit uw aanvraag te halen.

Het nut van professioneel advies

Wellicht vraagt u zich af waarom u advies nodig heeft van een professional. U kunt immers toch ook alles via internet opzoeken? Dat is helemaal waar, maar een professional als TechForce Innovations B.V. geeft WBSO-advies dat u niet via internet vindt. Dit komt omdat de mogelijkheden van deze subsidieregeling lang niet altijd optimaal worden benut of verantwoord. Juist daarom is het verstandig om toch WBSO-advies in te winnen van een specialist. Bij TechForce Innovations B.V. in Hilversum profiteert u hierbij van een complete service. Zij adviseren u graag van A tot Z.

Ontdek de uitgebreide service van deze adviseur

De dienstverlening van deze adviseur uit Hilversum is erg breed. Zo krijgt u bijvoorbeeld advies over de inrichting en het bijhouden van een complete WBSO-administratie, waar bovendien een online portal bij wordt aangeboden. Hierdoor bent u hier aanzienlijk minder tijd aan kwijt en kunt u zich focussen op uw project. Een echte win-winsituatie dus!