Ferreavalves
Image default
Financieel

Incassotraject op basis van No Cure No Pay Incasso

Bij Van Loon Incasso Advocaten werken wij op basis van No Cure No Pay Incasso. Dit traject betekent dat als het ons niet lukt om te incasseren, dat u ons ook niet hoeft te betalen hiervoor. Is het ons toch wel gelukt om te incasseren? Dan komen de incassokosten bij de debiteur te liggen en hoeft u nog steeds niets zelf te betalen. 

Waarom No Cure No Pay Incasso?

Nu vraagt u zich misschien af waarom u nu juist profiteert van de No Cure No Pay Incasso regeling en waarom u hiervoor moet kiezen. Wij hebben bij van Loon voor deze regeling gekozen omdat wij ervoor willen zorgen dat u zo min mogelijk risico loopt. Bij de meeste advocatenkantoren wordt er gewerkt met een zogenaamd uurbasis. In dat geval moet u altijd het incassobureau betalen, ook als er niet geïncasseerd wordt. Bij van Loon proberen wij deze kosten zo laag mogelijk te houden – het moeten inschakelen van een incassobureau is natuurlijk al geen leuke stap. Met onze regeling proberen wij deze barrière zo laag mogelijk te maken zodat men eerder de stap zet om ons in te schakelen. 

Waarom Van Loon advocaten?

Als u kiest voor Van Loon Advocaten, dan profiteert u van vele voordelen. Wij bieden meer mogelijkheden dan een ‘gewoon’ no cure no pay incassobureau en wij incasseren in principe iedere vordering, hierbij maakt het niet uit hoe hoog het bedrag ligt. Ook heeft ons kantoor een zeer krachtige en professionele uitstraling waardoor debiteuren ons snel serieus nemen. Ook kunt u zeer eenvoudig contact met ons opnemen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is online een account aanmaken, dit heeft u in minder dan vijf minuten geregeld. Ook kunt u op ieder gewenst moment de status van uw vordering bekijken. Ook werken wij zeer snel: als u uw vordering voor 16.00 uur indient, gaan wij dezelfde dag nog hard aan de slag en proberen wij ervoor te zorgen dat de debiteur de volgende dag hun rekening heeft betaald. Ook kunnen wij conservatoir beslag leggen om al uw belangen veilig te kunnen stellen en een faillissement tegen te gaan.