Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Wat te doen als je een avond alleen thuis bent

Tegenwoordig rennen jongeren van hot naar her, een festival hier, een feestje daar. Je kunt het zo gek niet bedenken en ze doen het allemaal. Dit zorgt ervoor dat ze de hele dag op pad zijn. Maar soms heb je even een avondje niks op de planning staan. Het lijkt wel alsof deze generatie dat verleerd is, ze weten niet meer wat ze moeten doen als ze zich vervelen. Hopelijk kun je hier een beetje inspiratie op doen voor als je een avond alleen thuis bent en je weet niet wat je moet doen.

Om te beginnen: Netflix! Hoe heerlijk is het om met een zak chips op de bank te ploffen en een heel stuk van een serie gaat kijken op netflix. Het is ontspannen, het is leuk, kortom, wat wil je nog meer. Ben je toevallig niet bezig met een serie, dan hier een paar aanraders van leuke series die veel bekeken worden: Breaking Bad, Sherlock, Stranger Things, House of Cards, Friends, Narcos, La Casa de Papel, Doctor Who en Suits. Hier kun je voorlopig nog wel mee vooruit.

Veel mensen vinden het chill om een waterpijp te roken, een ander woord dat je ook wel eens hoort is shisha. Het is een apparaat waarmee je gearomatiseerde pijptabak rookt. Deze tabak komt in allerlei verschillende smaken, zoals: appel, kers, citroen, framboos, energy drink, watermeloen, chocolade, cola, banaan, meloen, sinaasappel, aardbei, en nog veel meer smaken. Voor ieder wat wils dus! Dit wordt vaak in groepen gedaan, maar het is ook heel geschikt om in je eentje te doen, als je even lekker wilt ontspannen. Dan heb je gewoon alles voor jezelf en hoef je de pijp ook niet te delen met andere mensen.

De laatste tip is om eens iets te doen wat je normaal nooit doet. Begin bijvoorbeeld eens in het lezen van een boek of begin aan een puzzel die je nog ergens hebt liggen. Wie weet ontdek je wel een nieuwe hobby.

https://premium-hookahs.nl/

Gerelateerde artikelen

Meegaan met de tijd

Skills om te leren in quarantaine

Achteruitrijden als een pro