Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Waar kan ik mijn nieuwe auto kopen?

Occacions kopen in Hengelo

Ben jij op zoek naar een mooie occasion? Ben je woonachtig in Hengelo en omstreken? Dan ben je hier aan het juiste adres. De mooiste occasions van vind je bij ons. Wij als bedrijf Baan Twente, hebben een vestiging in Hengelo. Wij zijn een officiële dealer van Mercedes-Benz.  Ben je vaak aan het twijfelen bij de aanschaf van een auto? De keuze is reuze in ons aanbod. Vaak zit je te zoeken en kom je er maar niet uit om je niet al te dure auto te kopen. Vaak wil je kwaliteit. De prijs is vaak doorslaggevend als het gaat om de auto. Een tweedehandsauto is niet verkeerd, al denken mensen vaak van wel. Vaak hebben mensen een schrik bij tweedehandsauto’s, omdat ze niet weten wie of wat er al eens mee gebeurd is. Elke tweedehandsauto wordt dubbel gecheckt of alles werkt en of er gebreken zijn.

Baan Twente

Wij als Baan Twente geven mensen vertrouwen bij het kopen van een auto. Wij zijn een officiële dealer en willen ook dat de klant een goed product krijgt wat waar is voor zijn geld. De klant is koning en daar doen wij alles aan.  Wij zijn een dealer voor personen-, bestel- en vrachtwagens voor het oosten van Nederland. Vanuit de vestegingen in Rijssen, Hengelo en Oldenzaal proberen wij de verwachten van de klant te vervullen. De beste garantie bieden wij door onze klant vertrouwen te geven door te garanderen dat bij schade of problemen, de klant bij ons terecht kan. De klant krijgt vertrouwen bij ons.

 24/7 live chat

Zit je thuis en heb je dringende vragen? Geen probleem, bij Baan Twente hebben wij een 24/7 live chat, waar je voor al je vragen terecht kunt. Wij staan klaar voor onze klanten en bieden mogelijkheden die de klant wenst. In overleg met de klant kunnen wij nieuwe bindingen inslaan en wie weet nieuwe ideeën uitwisselen. Bij ons is veel mogelijk. Wij geven klanten geen producten waarvan wij zelf niet achter staan.

Ben je erg benieuwd naar ons bedrijf of heb je eventuele vragen? Neem dan snel een kijkje op onze website: https://www.baantwente.nl/occasions-hengelo


https://www.baantwente.nl/