Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Voorkom fouten met het loonstrookje

Wanneer de maand weer voorbij is is het weer tijd om het loonstrookje te bewonderen. Al de uren die hier in zitten heb je nu terug gekregen in de vorm van geld. Dit geld kun je natuurlijk weer spenderen, eigenlijk spendeer je natuurlijk je uren werk. Het is dan best naar om dan niet het loonstrookje te ontvangen op het juiste of afgesproken moment. Wanneer het vertraagd is of fouten inzitten dan ben je als werknemer niet tevreden en kan ook nare gevolgen hebben. Je hebt zelf namelijk rekeningen te betalen en als dat niet kan door een vertraging van de werkgever dan heb je een groot probleem.

 

Als werkgever moet het dus nooit voorkomen dat je een loonstrookje uitbetaald die eigenlijk niet klopt of door gemaakte fouten langer bezig zijn met de salarisberekening. Er kunnen veel verschillende oorzaken voor zijn. Als het je bijvoorbeeld niet ligt dan zal je er mee tijd voor kwijt zijn en moet je dus ook goed opletten dat je genoeg tijd vrij maakt om te werken aan de salarisberekeningen, omdat je er niet zo sterk in bent. Als werkgever geeft de administratie dus veel stres.

 

Als werkgever of eigenaar wil je je tijd niet moeten spenderen aan al die ondersteunende processen. Je wilt je bezig houden met de processen die ook echt rechtstreeks een bijdrage leveren aan de tot stand komen van het product of dienst. Het is daarom vaak een goede beslissing om vooral de lastige ondersteunende processen uit te besteden. De schoonmaak hoeft natuurlijk niet altijd uitbesteed worden enkel omdat het een ondersteunend proces is, maar als het te veel tijd in beslag zou nemen als de salarisberekeningen dan is uitbesteding een goede keuze. Voor de salarisberekeningen kun je terecht bij een salarisservice die het werk voor u uit handen neemt. Zo kunt u de loonstrookjes altijd optijd zonder fouten leveren aan de werknemers.

http://www.cbbs.nl/