Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Voordeliger taxidienst als Schipholtaxi

De meeste mensen vinden taxi’s te duur. Voor een stadsritje ben je zo 20 euro kwijt. Een rit naar Schiphol kan dus aardig in de papieren gaan lopen. Taxibedrijf Goedkoopnaarschiphol.nl bied zijn diensten een stuk voordeliger aan dan een lokaal taxibedrijf dat doet. Op langere aftanden kan de besparing tot 50 % oplopen! Goedkoop naar Schiphol bied een all-inclusive tarief aan, wat ook ’s nachts en in de weekenden geldt. Tijdens het bestellen kunt u een keuze maken tussen een personenwagen of een taxibus.

Taxibus meer ruimte

De taxibussen zijn er in twee versies. De zes en de acht persoons bus. Omdat je met een gezin en alle koffers met een personenwagen niet uitkomt, zijn taxibusjes een prima optie. De tarieven kunnen zeker opwegen tegen het dure betaalde parkeren op Schiphol. Ook deze bussen worden aangeboden voor een vast tarief. Dit tarief is zelfs als u met meer dan 5 personen reist vaak lager dan de kosten van een deeltaxi.

Privé en Zakelijke Schipholtaxi

De standaard taxi’s zijn ook prima inzetbaar voor bedrijven. Het zijn jonge auto’s van merken zoals Hyundai, Kia, Chrysler etc. Mocht er zakelijk behoefte zijn aan een Mercedes E of S klasse dan kunnen deze op aanvraag besteld worden. Deze tarieven zijn nog steeds zeer concurrerend te noemen.

On-line de Taxi bestellen

Met de komst van het internet is het nog nooit zo makkelijk geweest om een taxi te bestellen. Bij www.taxibestellen.nl heeft u buiten Schipholvervoer ook de mogelijkheid om (op aanvraag) ander soort taxivervoer te bestellen. Het bedrijf zit omgeving Amsterdam Schiphol en verzorgt zowel lokaal vervoer als ritten vanuit Amsterdam naar elders.

Pas op voor rondselaars op Schiphol

Je zou het niet verwachten maar op Schiphol lopen chauffeurs rond die mensen ongevraagd hun diensten aanbieden. Loop je via de draaideuren naar buiten op het Schiphol Plaza dan staan er vaak wel twee of drie taxichauffeurs met een pasje om hun nek. Sinds er een uitspraak van de rechtbank is, dat deze ruimte als openbaar wordt aangezien, hebben Schiphol en de officiële taxi’s daar last van. Het is een kromme en ongewenste situatie. Wat er ook bij komt kijken dat de klanten, veelal toeristen, worden opgelicht. Er worden vaste tarieven gerekend die zelfs hoger dan het landelijk maximum liggen. U bent dus gewaarschuwd en kunt een Schipholtaxi maar beter vooraf via het internet hebben geregeld.

De voordelen van online de taxi bestellen:

 

  • Goedkoper dat een taxi die op Schiphol staat.

  • Ook makkelijk een taxibus te bestellen.

  • Makkelijk vooraf te reserveren.

  • Taxi staat weer klaar op Schiphol, terugkomst Nederland.

  • Taxitarief is van te voren bekend, dus wel zo makkelijk!

 

https://www.goedkoopnaarschiphol.nl/