Ferreavalves
Image default
Groothandel

Laat uw nieuwe badkamer verzorgen door deze specialist nabij Arnhem

De vakmensen van Home Garden Shop nabij Arnhem helpen u graag met het creëren van de perfecte badkamer voor uw situatie, van sloop tot realisatie. Deze speciaalzaak heeft ruim veertig jaar ervaring met sanitair, tegels, natuursteen, haarden en de installatie hiervan. Kom langs in de showroom in Gelderland of neem vast een kijkje op de virtuele showroom. Hier vindt u prachtige producten, speciaal voor u geselecteerd. In deze prachtige showroom in de omgeving van Arnhem maakt u de keuze uit een breed assortiment aan mooie meubels en accessoires voor uw nieuwe badkamer.

Creëer de perfecte badkamer voor uw situatie

Een mooie badkamer zorgt voor een oase aan rust. Bent u niet tevreden over uw huidige badkamer en wilt u deze vernieuwen? Laat uw nieuwe badkamer verzorgen door deze specialisten in Gendt, nabij Arnhem! In de showroom vindt u een divers aanbod aan badkamers en accessoires, zoals tegels en meubels. Heeft u alleen een douche en wilt u deze vervangen voor een bad, of andersom? Of wilt u genieten van een douche én een bad? Alles is mogelijk bij deze specialisten. Wanneer u uw nieuwe badkamer laat plaatsen door deze experts, geniet u van uitstekende service en advies op maat. U heeft bijvoorbeeld tijdens het gehele traject één aanspreekpunt bij wie u terecht kunt met vragen. Daarnaast ontvangt u een duidelijke 3D-ontwerp, zodat u een goed idee krijgt van het uiteindelijke resultaat.

Kom eens langs in de showroom

Wilt u de producten in het echt bekijken? Maak een afspraak en kies uw favoriete badkamer uit in de showroom in Gendt, in de regio Arnhem. De deskundige vakmensen helpen u graag bij het vinden van de perfecte badkamer voor uw situatie. Voor elk budget vindt u bij deze specialisten een ruime keuze aan prachtige kwaliteitsproducten. Hierbij kunt u uitgaan van uitstekende service en persoonlijk advies. Daarbij beschikt deze speciaalzaak als enige in Nederland over een eigen natuursteenzagerij. Hierdoor laat u het mooiste natuursteen voordeling op maat maken. Kom snel langs bij de prachtige showroom in Gelderland en laat u inspireren!

https://homegardenshop.nl/