Ferreavalves
Image default
Groothandel

Emmer met deksel 5 liter

Een praktische manier om goederen op te bergen

Als je op zoek bent naar een praktische manier om je spullen op te bergen of waarmee bijvoorbeeld verf op kunt bergen voor je klussen, dan is deze emmer ideaal voor jou. Deze emmer is voorzien van een deksel waardoor de kans op uitdrogen klein is. Met 5 liter wordt er voldoende ruimte geboden zodat je extra veel kwijt kunt in de emmer. De emmer is wit van kleur en het is zelfs mogelijk om deze te voorzien van een gewenste kleur. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om deze te bedrukken. Dit is voornamelijk handig wanneer u een eigen bedrijf heeft dat gespecialiseerd is in verf. Het is dan mogelijk om je eigen gepersonaliseerde verfpotten te verkopen. Naast dat de verpotten kunnen worden gebruikt om er verf in kwijt te kunnen, is het ook mogelijk om hier al je andere spullen in om te bergen.

 

Emmer met deksel in grote oplagen

De emmers met deksel zijn gemaakt van goede kwaliteit. Dit is al meteen zichtbaar in de uitstraling van de emmers. De emmers van 5 liter zijn vrij groot en kunnen worden gebruikt in zowel de food en de non-food sector.

Je kunt ervoor kiezen om deze emmers in een kleine oplage of zelfs per stuk te kopen, maar daarnaast is het ook mogelijk om deze in grootverpakkingen te kopen. Zo kun je tot wel 100 emmers in één keer bestellen, waarbij je goedkoper uit bent dan wanneer je de emmers in kleinere oplagen besteld. Dit is ideaal voor als je een bedrijf hebt en je veel emmers nodig hebt.

De emmers zijn voorzien van een witte deksel en een goede sluitclip die al gemonteerd is. De bestelling wordt netjes verpakt in folie zodat de emmers met deksel 5 liter niet beschadigd raken voordat ze bij je worden bezorgd.