Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Een GPS Tracker met allemaal voordelen

Ieder bedrijf waarvan de werknemers vaak onderweg zijn kan het beamen: het is lang niet altijd mogelijk om precies te weten wat de huidige status is, waar een voertuig zich op een bepaald moment bevind en wat er op dat moment gebeurd. Dit geldt natuurlijk voor alle bedrijven die wel eens iemand op pad sturen naar verschillende, al dan niet internationale locaties, maar ook zeker voor de transportsector, waar verreweg de meeste tijd op de weg wordt doorgebracht.

In beide gevallen is een GPS Tracker aan te raden. Zo’n GPS Tracker is onwijs handig om een oogje in het zeil te houden en te zien waar een voertuig zich op dat moment bevindt, maar is bovendien ook enorm handig omdat het een heleboel extra functionaliteiten met zich meebrengt.

Eén van de belangrijkste en meest handige functionaliteiten is de automatische rittenregistratie en rittengeschiedenis die wordt bijgehouden. Op deze manier wordt het erg makkelijk om op afstand de registratie bij te houden en te zien hoe er wordt gereden en of er wellicht verbeterpunten zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om een zogenoemde geofence in te stellen: hierbij krijgt een bedrijf een melding zodra één van de voertuigen een bepaald van te voren ingesteld gebied verlaat, bijvoorbeeld omdat de bestuurder het voertuig voor privédoeleinden gebruikt of omdat het voertuig is gestolen.

Een andere functionaliteit die erg handig is in het geval van noodsituaties zoals bijvoorbeeld een overval van een vrachtwagen, een ongeluk in niemandsland of een andere noodsituatie, is de paniekknop voor de chauffeur. Zodra deze knop wordt ingedrukt gaat bij het bedrijf zelf een alarm af waardoor men direct weet dat er wat mis is en er direct adequaat gehandeld kan worden.

Zo’n GPS Tracker heeft dus vrijwel alleen maar voordelen en zijn bovendien gemakkelijk te krijgen op bijvoorbeeld www.mygpstracker.nl.

https://mygpstracker.nl/

Gerelateerde artikelen

Rijbewijs halen in Utrecht

Tips bij het beitsen van hout

Examen voor de heftruck