Ferreavalves
Image default
Recreation / Autos

Een BTC scooter

Een BTC scooter is een uitstekende keuze, voor bijna iedereen. Wanneer u niet in staat bent om een BTC scooter in een keer te kopen, is het ook mogelijk om bij Polderscooter deze te huren of te leasen. Pas wel op met leasen, want geld lenen kost geld. Polderscooter is een officiële dealer van het BTC merk, en daarom kunnen we u een zeer uitgebreid assortiment aan modellen bieden. BTC is een allemans-merk, bijna iedereen kan erop rijden zonder al te veel moeilijkheden. Ze worden veel gebruikt voor woon- en werkverkeer, of bijvoorbeeld een ritje naar school, voor het doen van de boodschappen, van alles! 

BTC scooters, betaalbaar

De BTC scooters zijn bovenal betaalbare scooters van een uitstekende kwaliteit, die veelzijdig gebruikt kunnen worden. Het is Nederlands, en inmiddels worden deze scooters al meer dan 10 jaar geproduceerd, een echt bedrijf van eigen bodem dus, met ruime ervaring. Het merk staat bekend om een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, en prima after-sales diensten. Polderscooter levert de scooters zelf, en allerlei onderdelen en accessoires uit eigen voorraad. 

Garantie

Een groot voordeel van deze scooters is dat ze met 3 jaar motorgarantie komen. Het is de perfecte vervoersoplossing, ieder model heeft een zeer zuinige 4-takt motor. Deze motor voldoet bovendien aan de nieuwe strengere emissie-eisen die in 2016 besloten zijn. Daarnaast is de loop rustig, en het verbruik zeer zuinig, waardoor er op de lange termijn minder uitgegeven wordt aan brandstof, altijd gunstig. De standaardlevering van de BTC scooters gaat gepaard met 3 jaar motorgarantie, zoals net gezegd is. 

Goedkoop

Zoals net genoemd, de scooters van BTC zijn zeer betaalbaar. Het is namelijk al mogelijk om ermee te rijden vanaf €699! Dat zijn messcherpe prijzen. Wanneer u op de website van Polderscooter kijkt, moet u er wel rekening mee houden dat de prijs exclusief bijkomende kosten is. Desalniettemin zijn deze scooters met de bijkomende kosten nog steeds een van de meest betaalbare merken op de markt, met een uitstekende kwaliteit voor wat u betaalt. Een goede keuze dus. Vragen? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen!

Bekijk hier de BTC scooters.