Ferreavalves
Image default
Zorg

Pijn? Raadpleeg dan fysio Almelo

Het kan erg vervelend zijn als je een lange periode last hebt van een specifiek lichaamsdeel. Helaas weten de meeste mensen niet waar het probleem zich precies bevindt. Het kan namelijk zijn dat je last hebt van je gewrichten, spieren, spiervezels etc. Het is namelijk zeer lastig te achterhalen waar u precies last van heeft, omdat de pijn zich meestal inwendig bevindt. Wanneer u niet zeker bent van wat het probleem kan zijn en u deze pijn al lang ervaart, dan is het verstandig om een bezoekje te brengen aan de ervaren fysio in Almelo.

Behandelingsmethoden 

De fysio in Almelo heeft verschillende behandelingsmethodes. Als eerst maakt u natuurlijk een afspraak bij de fysio in Almelo. Dan volgt er een intake gesprek waarin u uw klacht kunt vertellen aan de fysiotherapeut. Op deze manier heeft de fysio in Almelo een beter beeld van uw klacht en kunnen ze u beter helpen om het probleem op te lossen. Na uw intake gesprek is er sprake van de eerst behandeling. De fysiotherapeut zal uw klacht onderzoeken door middel van bepaalde technieken die hierbij van toepassing zullen zijn. De fysiotherapeut zal gedurende de behandeling u een aantal vragen stellen, of u bijvoorbeeld pijn ervaart bij een bepaalde beweging. Op deze manier heeft de fysio in Almelo een betere indicatie van uw klacht. Het kan zijn dat u oefeningen mee krijgt voor thuis. Op deze manier kunt u zelf ook de pijn verlichten door uw gewrichten aan te sterken.

Bewegingen

Als u pijn ervaart tijdens bepaalde bewegingen, oefeningen of bijvoorbeeld tijdens het sporten dan kunt u het beste de fysio in Almelo raadplegen. Zij zullen er voor zorgen dat uw klacht zo snel mogelijk verholpen zal zijn. Uiteraard moet u hier zelf ook een meehelpen in dit proces, omdat u misschien oefeningen mee krijgt voor thuis.