Ferreavalves
Image default
Zorg

Voor mensen met autisme de juiste begeleiding nabij Helmond

Heeft iemand in jouw direct omgeving autisme, zoals bijvoorbeeld jouw kind of partner? Dan kan het in bepaalde situaties lastig zijn om hiermee om te gaan. Bovendien is autisme niet altijd goed te begrijpen voor anderen. Daarom helpt BijdeHand Zorg uit Deurne, nabij Helmond, graag met professionele begeleiding voor mensen met autisme. Tijdens deze begeleiding leert iemand met autisme om zelfstandiger en zelfredzamer te worden. Bovendien geeft deze specialist niet alleen begeleiding aan de mensen met autisme zelf. Ben jij bijvoorbeeld de ouder of partner van iemand met autisme en wil je beter leren omgaan met jouw kind of partner in bepaalde situaties? Ook dan kun je terecht bij BijdeHand Zorg in Deurne.

De keuze uit een ruim aanbod aan begeleiding

Bij BijdeHand Zorg in Deurne, nabij Helmond, heb je de keuze uit een ruim aanbod aan begeleiding voor mensen met autisme. Een van deze vormen is natuurlijk de individuele begeleiding, waarin de volledige focus ligt op het aanleren en toepassen van sociale vaardigheden. Daarnaast is er groepsbegeleiding. Hierbij ligt de nadruk meer op een betere participatie in de samenleving en het ontwikkelen van sterke kanten. Als laatste kun je ook als ouder of partner van iemand met autisme begeleiding krijgen. Zo leer je bepaalde situaties beter af te handelen en bepaald gedrag beter te begrijpen.

Vraag een begeleidingstraject aan bij deze specialist

Wil je jezelf of jouw kind met autisme opgeven voor begeleiding? Of wil je zelf graag leren omgaan met iemand met autisme, bijvoorbeeld als ouder of als partner? Regel dan een indicatie voor autisme bij de gemeente en neem contact op met BijdeHand Zorg uit Deurne, nabij Helmond, voor het aanvragen van professionele begeleiding. Ook bij vragen of voor meer informatie kun je bellen of mailen naar deze specialist via hun website. Ze helpen je graag verder.

https://bijdehandzorg.nl/