Ferreavalves
Image default
Zorg

Goede fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar

Het kan zijn dat u fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar nodig heeft. U heeft fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar nodig als u een blessure heeft. Denk aan uw herstel na een ongeluk, of een sportblessure. Om dit te verhelpen zal fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar voor u een schema maken met behandelingen en oefeningen zodat u weer verder kunt zonder klachten. Zo kunnen zij verschillende behandelingen uitvoeren, van massages tot dry needling en krachtoefeningen om uw spieren weer sterk te krijgen. Na een ongeluk is het namelijk zo dat u veel stil zit om te herstellen, in die tijd zwakken uw spieren af. Door een fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar wordt u weer helemaal de oude. U zult samen met uw therapeut meerdere afspraken doorlopen. Het is van belang dat u tussen de afspraken de oefeningen die u mee krijgt van fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar uitvoert. Zo gaat uw herstel het snelste, wat natuurlijk de bedoeling is, u wilt zo snel mogelijk zonder klachten weer verder.

Afspraak maken

Voor het maken van uw eerste afspraak bij fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar, kunt u gewoon bellen. Soms is het ook mogelijk online een afspraak te maken. Vervolgens worden vervolgafspraken tijdens de behandelingen gemaakt. Ook kan het zijn dat u na een intakegesprek wordt doorgestuurd naar een andere therapeut binnen de praktijk. Naar bijvoorbeeld iemand met een specialisme in uw specifieke blessure. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen een andere therapeut te zoeken als u geen vertrouwen heeft in uw huidige fysio.

 

Verzekeraar

Uw behandelingen fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar kunnen verzekerd zijn, dit hangt af van uw zorgverzekering. Vaak kunt u extra behandelingen laten verzekeren. Als u veel sport is de kans op blessures groter en kan het slim zijn behandelingen in uw pakket te nemen, hetzelfde geldt voor ouderen.