Ferreavalves
Image default
Particuliere dienstverlening

Met een laser laten ontharen bij deze praktijk in Eindhoven

Ontharen met een laser is al enkele jaren ontzettend populair; inmiddels zijn er ook in regio Eindhoven verschillende specialisten die dit voor jou uitvoeren. Dankzij laserontharing kom je snel van ongewenste haartjes af. Ideaal gezien laat je deze behandeling meerdere keren uitvoeren met een bepaalde tijd ertussen, zoals bijvoorbeeld 6 of 8 weken. Hierdoor kan de groeicyclus van de haartjes compleet aangepakt worden en heb jij dus geen last meer van haargroei op ongewenste plaatsen zoals je onderbenen, oksels of bij je bikinilijn. Je hoeft je nooit meer af te vragen of je dat leuke jurkje wel aan kunt doen of dat je voor een feestje een lang shirt aan moet doen omdat je vergeten bent om te scheren. Permanente ontharing dankzij een laserbehandeling geeft je een fijne vrijheid!

Bespaar jezelf tijd én geld dankzij een laserbehandeling

Ben je in Eindhoven op zoek naar een professionele praktijk waar ontharen met een laser uitgevoerd wordt? Dan is het wellicht de moeite om de dienstverlening van SkinLab te bekijken. Hoewel de behandelingen op het eerste gezicht vrij prijzig lijken, is het verstandig om een keer om te rekenen hoeveel je kwijt bent aan zaken zoals scheermesjes, scheerschuim, voedende olie en nog veel meer. Hierbij neem je nog niet eens in overweging hoeveel tijd je wekelijks kwijt bent om alles te scheren. Wanneer je dit allemaal bij elkaar optelt, is ontharen met een laser bij SkinLab in Eindhoven dus vrij voordelig! De professionals kijken met jou naar de mogelijkheden voor jouw huidtype, haarkleur en haardikte. Samen stel je dan een persoonlijk behandelplan op.

Ontdek meer over de behandelingen

Bij SkinLab in Eindhoven ben je zeker in goede handen wanneer je je laat ontharen via een laser. Deze praktijk is BIG-geregistreerd met enkel hbo-opgeleide specialisten. Zij weten precies wat er verwacht wordt en wat het beste voor jou zal werken op het gebied van ontharing. Wil je meer weten over de behandeling met de laser? Neem dan contact op voor meer informatie.

https://skinlab-eindhoven.nl/