Ferreavalves
Image default
Banen en opleidingen

Een werving- en selectiebureau voor de Food-branche

Heb je een bedrijf in de Food-branche en ben je op zoek naar een werving- en selectiebureau dat geschikte werknemers voor je kan vinden? Of ben je zelf op zoek naar een passende baan in deze sector? Schakel dan MY Recruitment in. Dit bureau is gespecialiseerd in de werving en selectie van kandidaten voor posities in Life Sciences-branches. Denk hierbij aan onder andere aan branches zoals Food, Chemie, Farma en Biotech. Door hun jarenlange ervaring en kennis in deze branches helpen zij graag in jouw zoektocht naar de perfecte kandidaat of de perfecte functie. Ze hebben een voortvarende, grondige en persoonlijke aanpak en benaderen kandidaten actief. Daarnaast kunnen potentiële werknemers ook zelf op de vacatures reageren of zich inschrijven via de website van MY Recruitment. Op deze manier komt dit wervingsbureau tot de perfecte match!

Het vinden van de perfecte kandidaat

Wanneer dit werving- en selectiebureau werknemers zoekt voor bedrijven in de Food-branche, selecteren ze kandidaten op hbo- en wo-niveau. Hierbij wordt er voornamelijk gezocht naar kandidaten die een technische opleiding hebben afgerond op dit gebied. Dit kan bijvoorbeeld Levensmiddelentechnologie zijn, maar ook Biotechnologie past hierbij. Los van het opleidingsniveau en het soort opleiding dat een kandidaat gevolgd heeft, is het natuurlijk ook belangrijk dat hij of zij bij het bedrijf past. Daarom kijken zij verder en wordt er achterhaald of een kandidaat aan de functie-eisen voldoet en aansluiting kan vinden bij het bedrijf en het team.

Neem voor meer informatie contact op met deze specialist

Ben je benieuwd wat dit werving- en selectiebureau voor jouw bedrijf in de Food-branche kan betekenen? Neem dan direct contact op met MY Recruitment. Zij helpen je graag verder! Ben je zelf op zoek naar een baan in deze branche? Bekijk dan hun website en reageer op een van de vacatures. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan ook dan gerust contact op.

https://www.my-recruitment.com/