Ferreavalves
Image default
Banen en opleidingen

Customer Service medewerker

Customer Service medewerker fulltime

Enschede
Vast contract,
onbepaalde tijd,
Vast contract,
bepaalde tijd
Fulltime

Gooi je verwachtingen van een typisch callcenter maar overboord! Bij ons geen targets en jij bent in de lead! Als customer service agent draait het niet om klanten gesjacher verkwisten of ‘aansmeren’. bij ons ben je een ware consulent en ondersteun je onze klanten en bondgenoot restaurants bij verscheidene problemen. of je nou in hengelo, almelo of enschede woont, ons bureaumeubel is steevast vlakbij! Zelfs de reiskosten wordt nog vergoed!

Onze customer service staat vertrouwd om zijn informele sfeer en hartelijke persoonlijkheden, tezamen met je 100 nieuwe collega ’s is het net alsof je met vrienden samenwerkt! Ervaring opdoen in een internationale ecommerce lichaam staat eeuwig goed op je cv. bij ons stichten is zo geregeld!

Jouw baan

Als gedeelte van de nederlandse customer service ben jij het eerste aanspreekpunt van onze partnerrestaurants en klanten. de diversiteit van deze job maakt hem juist zo leuk! Als customer service medewerker zoek je steeds weer nieuwe oplossingen voor steeds verschillende vragen. jij zorgt ervoor dat de consument tevreden is, geholpen is en daarbij met een goed gevoel de aanprijzen ophangt.

Jouw werkzaamheden

Je helpt klanten en restaurants met vragen en problemen via de aanprijzen en per mail ;
doorspelen van bestellingen ;
je lost vraagstukken op het landstreek van betalingen op ;
je voert vertrouwelijke gegevens van restaurants in ;
je werkt nauw tezamen met andere afdelingen.

Jouw profiel

Mbo+ of hbo werk- en denkniveau. ervaring in de horeca- of restaurantbusiness komt goed van pas! Het is geen must, maar wel mooi meegenomen! Uitstekende kennis van het nederlands ( zowel verbaal als schriftelijk ). goede kennis van het engels is handig, maar geen must! Als customer service medewerker staat klantvriendelijkheid bij jou op 1! Als customer service medewerker heb je genieten in telefoneren en haal je bevrediging uit het menen van oplossingen voor steeds weer nieuwe problemen je bent hartelijk en hebt een open houding. in een team functioneer jij het beste! Je bent flexibel. onze customer service is geopend van maandag t/m woensdag van 09:00 – 23:00 en donderdag t/m zondag 09:00 – 24:00. weekenden en avonden werken is voor jou geen moeilijkheid.

Ons aanbod

Een honorarium van €2010, – bruto per maand ( op voet van 40 uur ). een uitdagende werkweek verdeelt over 4 dagen ( 32 uur ), of 5 dagen ( 40 uur ). de leukste team-events met de leukste collega ‘s! Een erg diverse baan met veel variatie in een jong, dynamisch en internationaal team. een baan bij een snel groeiende ecommerce anatomie met een platte hierarchie. we dragen 50 % bij aan je pensioenpremie. werk je op zondagavond? dan thuisbezorgen wij een diner voor je! Zieden hoef je vanaf nu minder te doen! Maandelijks krijg je van ons een voucher om zelf conventie te maakt van thuisbezorgd. nl. een playstation in de kantine, immermeer vers fruit en goede koffie. een referral toeslag als er door jouw referentie iemand bij ons gaat starten.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-voor.html