Ferreavalves
Image default
Banen en opleidingen

Interview met een PHP-ontwikkelaar

PHP is een van de drie populaire programmeertalen. Daarom wordt er vaak naar PHP-ontwikkelaars gezocht, voeren bedrijven hevige strijd om het eigendom van kandidaten, en recruiters … recruiters lezen ons artikel om de beste sneller te vinden.

Een PHP-ontwikkelaar is een specialist die de serverkant van de site maakt. De PHP-taal is een van de meest populaire programmeertalen, omdat het een groot aantal tools heeft waarmee je hetzelfde grote aantal problemen kunt oplossen. Het werk van een PHP-ontwikkelaar omvat het creëren en constant uitbreiden van de functionaliteit van de site.

PHP heeft een set tools op de server die de code afhandelen die is ingesloten in de HTML-pagina. Bovendien is de taal platformonafhankelijk en wordt deze in alle browsers ondersteund.

De aanvrager moet op de hoogte zijn van het bestaan ​​van raamwerken zoals Yii, Zend Symfony, Laravel en ervaring hebben met het werken met ten minste één van hen. Waarom hebben we frameworks nodig? Ze helpen herhaling van code te voorkomen, maken deze compacter en beter gestructureerd, zodat u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan de ervaring van de kandidaat met verschillende bibliotheken en databases.

In het interview is het belangrijk om de manier waarop de kandidaat werkt te begrijpen. Als het gaat om een ​​beslissing op een eerdere werkplek, kunt u vragen waarom deze is genomen. Grondigheid, pragmatisme, eenvoud en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van een volwassen technische benadering. Het is belangrijk of de kandidaat bekend is met moderne tools: webframeworks, testframeworks, ontwikkelomgevingen. In de PHP-wereld zijn Symfony, Laravel, Yii, PHPUnit-testframeworks, Codeception en Behat nu relevant. Ontwikkeling wordt uitgevoerd in PHP-versie 7+, met zeldzame uitzonderingen.

Vragen om een ​​PHP-ontwikkelaar te stellen:

  • Welke frameworks heb je gebruikt, met welke werk je het liefst en waarom?
  • Welke taken voer je uit, waar zou je graag mee willen werken op een nieuwe plek?
  • Met welk team werkte u samen en hoe werden de taken toegewezen?
  • Hoe is het project veranderd tijdens het werk, hoe heb je het beïnvloed?
  • Brengt u tijd buiten het werk door voor ontwikkeling? Woon je conferenties bij, bijeenkomsten?

global recruitment selection

https://www.globalrecruitment.info/