Ferreavalves
Image default
Banen en opleidingen

Vind jouw droombaan met deze vacatures in life sciences

Een baan in life sciences, dat kan van alles zijn en daardoor zijn er ook allerlei vacatures in deze sector te vinden. Wil je iets in de voedingsmiddelenindustrie doen, in de chemie of bijvoorbeeld in de farmacie? Dat kan CLS Services jou allemaal bieden. Zij houden zich al jarenlang bezig met recruitment en detachering in deze sector, dus zij kunnen je er uitstekend mee helpen. Ben je dus op zoek naar een nieuwe uitdaging, of juist nieuw personeel? Ontdek alle mogelijkheden!

Deze specialist vindt een passende match voor jou

Bij dit recruitmentbureau zijn er in de afgelopen jaren al vele matches gevonden tussen werkzoekenden en bedrijven in life sciences, die vele vacatures hebben. Zij doen er alles aan om de perfecte match te bereiken. Een belangrijk instrument hiervoor is de juiste coaching. Zoek jij interessante vacatures in life sciences? Hier heb je een ruime keuze uit bijvoorbeeld vacatures voor een QA, researchanalist, biotechnoloog of productontwikkelaar. De vacatures zijn overzichtelijk onderverdeeld in verschillende categorieën. Kennisontwikkeling en het doen van onderzoek staat bij deze banen vaak centraal. Deze sector is zeer dynamisch, waardoor de uitdagingen voor het oprapen liggen. Zoek jij ook zo’n uitdagende baan? Bespreek dan de mogelijkheden met de consultants van CLS Services.

Ga voor een carrièreboost

Wil je jouw carriere ook een boost geven, dan is het allereerst belangrijk dat je beschikt over een HBO-, WO- of PhD-diploma. Is dat het geval? Dan kun je in gesprek gaan met jouw persoonlijke consultant. Vul hiervoor het aanmeldformulier in en stuur alvast je CV op. Dan bespreekt een consultant met jou welke vacatures er geschikt zijn. Ook kun je gebruikmaken van de diensten van een personal coach. Zo ontwikkel jij je vaardigheden en kwaliteiten nog verder. Zo geef je je carrière een goede boost. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op!

https://www.cls-services.nl/nl/