Ferreavalves
Image default
Woningen

Hoe u geld kunt besparen op reparaties

huis te koop

Ja, zodat u later niet meerdere keren meer geld uitgeeft. We analyseren 5 belangrijke punten waar u op moet letten voordat u met de reparatie begint.

1) Een aannemer kiezen

in de vorige post hebben we in detail besproken hoe we “sharash-montage” kunnen onderscheiden van een verantwoordelijke organisatie. Dit is een van de eerste belangrijke punten die u zullen helpen om niet meer uit te geven dan uw bestaande budget.

2) Een algemene aannemer

Stel je voor dat één bedrijf alles regelt wat met herstellingen te maken heeft: ontmanteling, vervanging, levering, afwerking, communicatie met de beheermaatschappij of met buren, huisvuilophaling, etc. Zo’n bedrijf is voor alles verantwoordelijk, en je komt niet in de situatie “We hebben geen deuren gemaakt, omdat ze zijn nog niet naar ons gebracht. ” Bovendien is het handig.

3) Uitvoerende documentatie

Een document waarmee u de materialen correct kunt berekenen, niet om het budget te onderschatten, om te besparen op de afwezigheid van overschotten en om wijzigingen te voorkomen. U hoeft bijvoorbeeld geen vers geplakt behang af te pellen om een ​​ander stopcontact te maken, omdat u het bed opnieuw wilt indelen. Het is beter om dit van tevoren te beslissen. En aan het einde van het documentatiewerk heb je diagrammen voor de scheiding van elektriciens, waterleidingen en andere belangrijke punten.

4) Verantwoordelijkheid

Iedereen belooft de deadline en het budget te halen, maar bijna niemand schrijft dit in het contract voor. Dit betekent dat u op deze punten bij niemand claims kunt indienen. Pas ook op voor de afwezigheid van gestroomlijnde uitdrukkingen als “we zijn van plan dit over een maand te doen”. Er moeten precieze termijnen en sancties zijn voor niet-naleving. Zorg ervoor dat bij elk type werk ook de garantieperiode wordt aangegeven. Evenals een uitleg van garantie- en niet-garantie gevallen.

5) Volledige berekening

Het is belangrijk om een ​​gedegen kennis van het budget te hebben voordat u met renovaties begint. De aannemer moet ervoor zorgen dat er geen extra werken. Bekijk deze clausules van het contract. Bij een betrouwbaar bedrijf worden schattingen voor alle soorten werk en materialen bij dit item gevoegd.

immovlan te huur huis

https://be.propenda.com