Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Een tweedehands auto kopen doet u in Dordrecht

Wanneer u graag een tweedehands auto koopt, kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Autobedrijf Hassing Crabbehof in Dordrecht. Bij dit autobedrijf vindt u een ruim aanbod aan occasions waar altijd BOVAG-garantie op zit. Dit houdt onder andere in dat uw auto tot zes maanden na aankoop kosteloos kan worden hersteld wanneer er zich gebreken voordoen die  nog niet zichtbaar waren bij de aankoop. Een ander voordeel dat u heeft wanneer er BOVAG-garantie op uw auto zit, is dat u de auto altijd om mag ruilen wanneer u toch niet tevreden blijkt te zijn. Wat er nog meer onder een BOVAG-garantie valt, wordt graag aan u uitgelegd wanneer u voor een tweedehands auto komt kijken bij Autobedrijf Hassing Crabbehof in Dordrecht.

Ontdek het ruime aanbod aan tweedehands auto’s

Wilt u graag een tweedehands auto kopen maar heeft u nog geen idee welk type auto u wilt? Dan bent u zeker op de goede plaats bij deze autodealer. Ze hebben namelijk een ruim aanbod dat u zowel online als in de showroom kunt bekijken. Bezoekt u de showroom in Dordrecht om uw tweedehands auto uit te zoeken? Dan wordt u uiteraard goed geholpen door de deskundige medewerkers van Autobedrijf Hassing Crabbehof. Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u op basis daarvan een persoonlijk advies. Zo vindt u geheid een auto die aan al uw eisen voldoet.

Breng een bezoek aan dit autobedrijf

Naast het kopen van een tweedehands auto kunt u ook bij dit autobedrijf in Dordrecht terecht voor onder andere het laten blinderen van uw ramen, het laten spoelen van uw automaatbak of het taxeren van uw auto. Kortom: dit autobedrijf heeft een complete dienstverlening waar u altijd terecht kunt voor alles omtrent uw auto. Ook wanneer u schade heeft, repareren ze uw voertuig graag voor u. Maak in dat geval vandaag nog een afspraak met dit autobedrijf.

https://autohassing.nl/