Ferreavalves
Image default
Particuliere dienstverlening

Autoschade opgelopen in Maastricht? Kies voor professionele schadeherstel

Wat vervelend dat u autoschade heeft opgelopen in Maastricht of omgeving. Nu is het vooral belangrijk dat u zo snel mogelijk een specialist vindt die u kunt helpen bij de reparatie van uw auto. Gaat het om een klein deukje of ligt uw auto echt in de prak? De specialisten van WellColl zijn graag uw mobiliteitspartner. Of het nu om ruitschade, restauratiewerkzaamheden gaat of caravanservice, u bent bij de specialist van harte welkom. Maak online een afspraak en ga weer veilig de weg op.

Na autoschade snel de weg weer op in Maastricht of omgeving

Ook al heeft u autoschade in Maastricht opgelopen, u wilt zo snel mogelijk weer mobiel zijn en de weg op kunnen. Daarom schakelt u het Limburgse familiebedrijf in. Al sinds 1953 is dit de specialist op het gebied van autoschade. Of u nu als particulier of ondernemer schade heeft opgelopen, loop gerust eens binnen bij WellColl. In een jaar voeren de specialisten zo’n 13.000 reparaties uit. Hierdoor kunt u vertrouwen op deskundige en professionele service. Wat voor merk auto u ook heeft, rijd gerust eens langs bij het autobedrijf in de omgeving van Maastricht.

Wat voor autoschade heeft u opgelopen in de omgeving van Maastricht?

Wat voor autoschade heeft u in Maastricht opgelopen? Gaat het om ruitschade en moet uw voorruit vervangen worden? Of zit er een kleine barst in en wilt u grotere problemen voorkomen. Of bent u de huidige uitstraling van uw auto zat en wilt u uw auto in een nieuw jasje steken? WellColl kan uw auto op een professionele wijze spuiten in de kleur zoals u dat voor u heeft. Heeft u een leuk ontwerp in gedachten met een afbeelding of figuur? Laat het weten en de specialisten realiseren het voor u. Wist u dat het ook mogelijk is om te kiezen voor Verometal. Er wordt dan een echt laagje metaal op uw auto gespoten. Hierdoor lijkt uw auto zo goed als nieuw.