Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een begeleider in outplacement in en creëer meer rust na uw ontslag

Bent u op zoek naar een specialist in outplacement in de regio Apeldoorn? Dan kunt u perfect bij Bureau Streefkerk terecht. Outplacement, oftewel ontslagbegeleiding, is een goede manier om sneller weer een nieuwe baan te vinden in de regio Apeldoorn of daarbuiten. Het kan ook een goede uitweg zijn wanneer u in een fusie zit of in conflict bent geraakt met uw werkgever. Heeft het bedrijf waar u werkzaam bent zijn koers veranderd en sluiten de ambities niet meer aan bij die van u? Ook dan is ontslagbegeleiding een effectief middel. Schakel in geval van ontslag of een ontslagdreiging zeker een specialist in outplacement in, want hij of zij weet precies wat te doen. Zo’n specialist zorgt er namelijk voor dat alle mogelijkheden worden uitgelicht en dat u verstandige keuzes maakt, op zowel korte als lange termijn.

De werkwijze bij outplacement

Dankzij outplacement van Bureau Streefkerk in Apeldoorn en Ermelo, wordt u op de juiste en meest effectieve manier begeleid naar uw nieuwe baan. Dit doet een zogenaamde outplacement-coach van dit bedrijf. Deze coach begeleidt u op een deskundige en betrokken manier om u vol vertrouwen een nieuwe werkplek tegemoet te laten gaan. U kunt outplacement in de regio Apeldoorn inschakelen op verschillende momenten. Of het nu om een ontslagdreiging gaat, waarbij u graag zo vroeg mogelijk wilt anticiperen, of juist wanneer u net ontslagen bent. Wilt u als werkgever outplacement inschakelen voor uw werknemers? Dan schakelt u ook Bureau Streefkerk in, die hen een vaste loopbaanadviseur aanbiedt. Hierbij wordt een uitgebreid en gestructureerd proces gevolgd om zoveel mogelijk kansen op de arbeidsmarkt te grijpen. Ook ondersteuning bij verwerking van ontslag wordt hier aangeboden.

Ontdek wat outplacementbegeleiding voor u mogelijk maakt

Informeer naar de mogelijkheden die Bureau Streefkerk uit Apeldoorn en Ermelo u biedt op het gebied van outplacement. Wanneer u contact met hen opneemt en uw situatie uitlegt, krijgt u snel duidelijkheid over het plan van aanpak. Bezoek ook de website van deze organisatie om meer te weten te komen over hun werkwijzen.

https://bureaustreefkerk.nl/