Ferreavalves
Image default
Bedrijven

LED verlichting op de werkvloer

Is de verlichting in uw kantoorpand, magazijn of showroom aan vervanging toe? Wilt u een bepaalde sfeer creëren of gewoon besparen op energiekosten? Dan is ledverlichting een goede keuze. LED lampen zijn er in vele soorten, maten en verschillende kleuren verlichting. Bij LED Design Holland hebben we ons gespecialiseerd in dit soort duurzame, energiebesparende verlichting. We installeren ledverlichting op veel verschillende plekken, van werkplaatsen tot restaurantkeukens en loodsen. Overal is een ander soort verlichting nodig om ervoor te zorgen dat werknemers hun werk goed en veilig kunnen uitvoeren.

LED Design Holland biedt de oplossing

Bij LED Design Holland kunt u terecht voor de installatie van ledverlichting, van het maken van een lichtplan tot de daadwerkelijke montage van de lampen. Ook op grote hoogten kunnen we alle verlichting op een veilige manier installeren. We houden graag eerst een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen in kaart brengen. Vervolgens krijgt u een offerte met een lichtplan op maat. Gaat u akkoord? Dan kunnen we EIA subsidie voor u aanvragen. De laatste stap is het bevestigen van de LED verlichting op de juiste plekken. Desgewenst geven we u energiebesparingsadvies, zodat u optimaal kunt profiteren van uw LED verlichting.

Werkplaatsverlichting en showroomverlichting

LED Design Holland biedt een uitgebreid assortiment aan ledverlichting, van spotjes tot railverlichting en van gevel- tot showroomverlichting. Elke ruimte vereist een ander soort lampen en verlichting. Daarom creëren we altijd een lichtplan op maat, waarbij we rekening houden met het doel van de verlichting. Bij werkplaatsverlichting is het vooral belangrijk dat iedereen goed kan zien wat hij doet, terwijl in een kledingwinkel ook sfeer van belang is. We zijn daarbij op de hoogte van Arbo regelgeving als het gaat om werkplekverlichting. Bent u benieuwd wat u kunt besparen met onze LED lampen? Neem gerust contact op!

https://www.leddesignholland.nl/