Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Laat uw stoomketel onderhouden door specialisten

Wanneer was de laatste keer dat u uw stoomketel liet onderhouden? Lang geleden? Dan is het belangrijk om de stoomketel regelmatig een onderhoudsbeurt te geven, zodat u de levensduur van het apparaat kunt verlengen. Hiervoor schakelt u de specialisten van Novum in. Deze producent van stoomketels zorgt voor een kwaliteitsvol resultaat. Daarnaast bespaart u ook kosten en tijd met het onderhoud. De vakmensen beschikken over een grondige technische kennis en inzicht, zodat uw onderhoud in een mum van tijd is gebeurd. Wanneer uw stoomketel echt aan vervanging toe is, koopt u bij deze specialist een nieuwe hoge-of lagedruk ketel met een hoog rendement en lage Nox-emissie.

Kies de stoomketel die het beste bij uw werkzaamheden past

Als u voor een van uw bedrijfsprocessen een stoomketel nodig heeft, is het belangrijk na te gaan welke ketel het beste aansluit bij uw werkzaamheden. Bij Novum, de producent van stoomketels, kiest u uit verschillende hogedruk en lagedruk ketels. Een lagedruk stoomketel heeft een maximale werkdruk die lager ligt dan 0,5 bar, wat inhoudt dat de ketel is voorzien van veiligheidstoestellen welke zijn afgesteld op 0,5 bar. Bij een hogedruk stoomketel ligt de druk juist hoger. Alle ketels hebben een hoog rendement en een lage NOx emissie. Hierbij heeft u vaak de mogelijkheid om uw stoomketel in grote mate te automatiseren. Als u dit wenst, komen vakmensen uw stoomketel installeren.

Kies de passende lagedruk stoomketel met een hoog rendement

Een lagedruk stoomketel heeft altijd een maximale werkdruk die lager is dan 0,5 bar. Ook de veiligheidstoestellen zijn afgesteld op 0,5 bar. Er zijn verschillende soorten lagedruk stoominstallaties. Deze koopt u het beste bij een specialist, die constant blijft innoveren. Bij Novum heeft u de keuze uit twee lagedruk stoomketels voor diverse industrieën. De Novumax LD heeft een lage NOx-emissie, goede inspecteerbaarheid en degelijke bouwwijze. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de Novumax LD-HR. Bij deze stoomketel is geen voorverwarming van het suppletiewater nodig om zuurstof te verwijderen. Het rendementen ligt ongeveer 8% hoger dan bij gewone lagedruk industriële stoomketels. Bovendien is deze ketel uitermate geschikt voor luchtbevochtiging.

 

Gerelateerde artikelen

Voor feestverhuur in Gelderland moet u bij dit bedrijf zijn!

De stukadoor in Doetinchem zorgt voor een mooi resultaat

U wilt toch ook het beste resultaat bij het gebruik van MS Polymeerkit?