Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Kies voor verhuur van podiumonderdelen en installaties voor geluid door dit bedrijf uit Rotterdam

De acts. Daar draait het om tijdens uw evenement, festival of theatervoorstelling. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een podium. Lion Facilitair B.V. levert verschillende podiumonderdelen. Werkelijk alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een catwalk, tribune of een podium met meerdere lagen. Heeft u de juiste onderdelen uitgekozen? Dan is het tijd om de afwerking uit te zoeken. Bij deze specialist kiest u uit bijvoorbeeld tapijt, marley balletvloer, lakfolie en nog veel meer. Dus niet alleen voor de verhuur van installaties voor het geluid gaat u naar dit bedrijf uit Rotterdam, maar ook voor diverse podiumonderdelen.

Schakel dit bedrijf in voor de verhuur van geluid installaties nabij Rotterdam

Wat organiseert u binnenkort? Een concert, festival of ander feest? Dan wilt u natuurlijk wel dat het geluid op en top geregeld is. Hiermee kunt u uw bezoekers namelijk een echte beleving meegeven. Bij Lion Facilitair B.V. huurt u speakers, monitors, mengpanelen, microfoons en versterkers. Oftewel, alles om uw evenement tot een groot succes te maken! De specialisten gaan continu op zoek naar de beste oplossing om de geluidsinstallatie met zo min mogelijk handeling op te zetten. Ook betreft de presentatie kunt u de verhuur van installaties voor het geluid van uw evenement in Rotterdam met een gerust hart uit handen geven.

Totaaloplossing voor verhuur van geluid, licht en audiovisueel voor uw bijeenkomst in Rotterdam

U bent op zoek naar een bedrijf dat uw idee om kan zetten in een strak plan. Hoe kunt u de juiste sfeer creëren? Inderdaad, door de juiste licht- en geluidinstallatie neer te zetten. Maar vergeet ook niet om aan audiovisuele oplossingen te denken. Zeker wanneer er een beurs, presentatie of congres op de planning staat, is het verstandig om uw PowerPoint presentatie, film of fotocollege op een groot scherm te laten zien. Dus voor de verhuur van installaties voor geluid, licht en audiovisueel kiest u voor Lion Facilitair B.V., hét bedrijf uit Rotterdam. U wilt uw bezoekers toch ook een onvergetelijke beleving meegeven?

Gerelateerde artikelen

Een vrachtwagenverzekering op maat voor transportondernemers

Deze ideale bedrijfsruimte staat te huur in Zevenaar

Houd je leven op de rails met de rouwverwerking in Apeldoorn