Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

Goede geluidsisolatie dankzij een nieuw plafond

Goede geluidsisolatie in uw plafond is belangrijk. De akoestiek van een ruimte staat of valt hier namelijk mee. Zeker in oudere woonruimten is zo’n akoestisch plafond vaak meer noodzaak dan luxe. De geluidsisolatie voorkomt namelijk vervelende galmen en echo’s. Ook contactgeluiden vanuit aanliggende ruimten worden een stuk vermindert. Zo beperkt u geluidsoverlast tot en minimum en dat verhoogt uw woongenot aanzienlijk.

Een oplossing die al binnen één dag geïnstalleerd kan worden

Misschien twijfelt u over de aanleg van een akoestisch plafond omdat u denkt dat hier een ingrijpende verbouwing voor nodig is. Gelukkig is dit niet zo. Zeker wanneer u voor een geluidsoplossing van Hollandplafond kiest. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in spanplafonds die eenvoudig te monteren zijn. De plafonds bestaan uit een kunststof doek die over een profiel wordt gespannen. Dit profiel wordt net onder uw plafond gemonteerd. Doordat installatie zo simpel is, is uw nieuwe plafond vaak al binnen één dag geplaatst. Hierdoor heeft u zo min mogelijk last van de werkzaamheden.

Een op maat gemaakt plafond dat aan al uw wensen voldoet

Als u kiest voor een akoestisch plafond van Hollandplafond als oplossing voor geluidsisolatie, dan rekent u op uitstekende kwaliteit en maatwerk. Het doek wordt op maat van uw plafond gemaakt en indien gewenst kunnen er ventilatieroosters, inbouwspots, luidsprekers en andere zaken in verwerkt worden. Op die manier sluit het nieuwe plafond naadloos aan op de rest van uw interieur en hoeft u geen zaken opnieuw aan te laten leggen.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een akoestisch plafond? Neem contact op met de experts van Hollandplafond voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan. De experts komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Zo hoeft u niet eens de deur uit voor een adviesgesprek. Uiteraard is het desgewenst ook mogelijk om een afspraak te maken in de showroom.