Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Gekleurde kerstverlichting

Hoe geef je op een simpele manier toch sfeer in jouw huis. Eigenlijk is dat heel makkelijk. Met kerstverlichting heb je veel verschillende keuzes. Zo kan je kiezen voor diverse hoogtes, maten maar ook kleuren. Kleuren zijn heel belangrijk als het te maken heeft met verlichting. Zo straal je met elke kleur een andere sfeer uit. Vaak zijn de wat koelere kleuren voor wat meer chique gelegenheden en de warme of gekleurde tinten voor de meer sfeervolle gelegenheden. Het valt natuurlijk ook heel mooi te combineren. 

Lichtsnoer

De RGB string light is een snoer met vele soorten LEDS. Door de 100 LEDS krijg je een vol effect en ben je voorzien van voldoende verlichting. De verlichting kan in 8 verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een kleur in die je voor jouw situatie kunt gebruiken. Ook kan je door middel van de bijbehorende afstandsbediening de verlichting op verschillende standen zetten waardoor je steeds een ander effect krijgt. Het snoer is te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Zo kan je kijken wat het beste bij jouw boom past. De string lights is 10 meter lang en door het plug en play systeem kan je het koppelen tot wel 200 meter. 

LED kaarsen 

Ook een populaire manier van verlichten waardoor je veel sfeer creëert en met veel kleuren kan werken is door middel van LED kaarsen. De kaarsen zijn in verschillende kleuren en hoogtes. Zo kan je ze leuk met elkaar combineren voor een kaarsenplateau of je kunt de dinerkaarsen mooi decoreren tijdens een gezellig diner. De buitenkant is gemaakt van bijenwas en voorzien van een bewegende vlam waardoor ze niet van echte te onderscheiden zijn. De kaarsen branden ook veel langer dan echte kaarsen. Met de LED kaarsen ben je 250 uur voorzien van sfeervolle verlichting. Je kunt kiezen uit diverse kleuren zoals: glitter goud, ivoor, salmon, glitter rood, olijf groen, licht grijs, donker grijs en wit. Zo zit er altijd voor iedereen wel wat bij en kan je het ook leuk decoreren bij thema feestjes.