Ferreavalves
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ga extern vergaderen bij deze locatie in Boxtel

Soms is uw eigen omgeving niet prikkelend genoeg om tot verrassende en innovatieve inzichten te komen. Dit gebeurt weleens. Denk hierom eens aan extern vergaderen bij een bijzondere locatie in Boxtel. Hof van Vijfeijken, goed te bereiken dankzij haar prettige ligging in Boxtel, leent zich hier perfect voor. U verblijft hier met uw team in een monumentale boerderij die wel vijf eeuwen oud is. De knusse vergaderboerderij midden in de natuur vormt dan ook de ideale vergaderlocatie. De omgeving is zeer inspirerend en zal u zeker tot nieuwe inzichten doen komen.

Er zal u aan niets ontbreken wanneer u bij deze locatie verblijft

Vergaderen in Hof van Vijfeijken in Boxtel betekent dat u profiteert van allerlei extra’s tijdens het vergaderen. Komt u bij deze vergaderlocatie in Boxtel langs voor een vergadering, brainstormsessie, training of teambuildingactiviteit? Uw bedrijf is altijd het enige bedrijf dat hier zal verblijven. Op deze manier geniet u van de privéomgeving. Ook heeft u een ware chefkok tot uw beschikking wanneer u extern gaat vergaderen bij deze locatie in Boxtel. Na een lange en intensieve dag geniet u van een uitgebreid diner met echte culinaire hoogstandjes van chef Sjoerd. Heeft u speciale wensen voor het diner of zijn er allergieën waar rekening mee gehouden dient te worden? Laat het dan vooral weten, dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden.

Wanneer komt u met uw team vergaderen?

Extern vergaderen is extra fijn bij deze vergaderlocatie in Boxtel. Wilt u meer informatie ontvangen over wat er allemaal mogelijk is wanneer u voor deze locatie kiest? Neem dan gerust eens contact op met een van de medewerkers van Hof van Vijfeijken in Boxtel. Zij voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden. Ook wanneer u vragen heeft staan zij graag voor u klaar. U vindt de contactgegevens op de website.