Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

Flexibel kennis testen dankzij digitaal toetsen

Met de huidige situatie worden steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders gedwongen om digitaal toetsen beschikbaar te maken voor leerlingen, studenten en cursisten. Gezien de onzekerheid van de geldende richtlijnen kan het namelijk zo zijn dat een examen of tentamen niet op locatie door mag gaan. Bijvoorbeeld wanneer de ruimte niet groot genoeg is om afstand te houden. Dan moet je als onderwijsinstelling of bedrijfsopleider alternatieven achter de hand hebben. In de laatste jaren hebben echter veel van deze instellingen er al voor gekozen om digitaal te toetsen, omdat het een veilige en betrouwbare manier van toetsen is die past binnen het huidige educatieve en academische landschap.

Hoe werkt het voor leerlingen, studenten en cursisten?

Het kan natuurlijk zijn dat je vragen hebt over het digitaal toetsen van studenten, leerlingen en cursisten op externe locaties. Is het namelijk wel betrouwbaar? Wordt het niet eenvoudiger voor hen om fraude te plegen? Heb je zelf wel overzicht op de gebeurtenissen? Kunnen er vragen gesteld worden. Eureka Examens heeft een veilige, flexibele én efficiënte manier van digitaal toetsen opgezet in samenwerking met onder andere Paragin en Citrus Andriessen. Door betrokken surveillanten wordt de kans op fraude tot een minimum beperkt. Bovendien ben je als docent of cursusleider nog steeds verantwoordelijk voor het maken van je eigen toets. Hierbij maak je zelf de keuze of iedereen dezelfde toets krijgt of dat er willekeurige vragen gesteld worden.

Schakel een specialist op dit gebied in om alles te regelen  

Eureka Examens is een examenbureau dat er alles aan doet om het plannen en afnemen van examens zo stressvrij mogelijk te laten verlopen. Dit doen zij voornamelijk door digitaal te toetsen op eigen examenlocaties. Wil je meer weten over de mogelijkheden die dit examenbureau jou kan bieden? Neem dan contact op om alle mogelijkheden te bespreken en bekijk samen wat voor jouw onderwijsinstelling of als bedrijfsopleider prettig is.

https://eureka-examens.nl/