Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

Een allround advocatenkantoor uit Nijmegen

Voor zowel ondernemingsrecht, bouwrecht, arbeidsrecht als onteigeningsrecht bent u bij het advocatenkantoor in Nijmegen aan het juiste adres. NOME advocaten adviseert, onderhandelt en communiceert op een professionele wijze zodat uw rechten worden behartigd. Dag in dag uit is dat waar zij zich mee bezighouden. Particulieren en ondernemers vinden hier een deskundige advocaat die ervaring in het vak heeft. Al deze eigenschappen bij elkaar zorgen ervoor dat de advocaten en juristen van dit advocatenkantoor in Nijmegen de plek is voor alle rechtsvormen. Wacht niet langer en schakel een professionele partij in. U wilt toch ook niet dat uw situatie tot een rechtszaak leidt?

Arbeidsconflict? Het advocatenkantoor uit Nijmegen lost het op

Bent u het niet eens met een beslissing vanuit het bedrijf waar u werkt of bent u slachtoffer geworden van een arbeidsongeval? Het zijn beide een reden om het advocatenkantoor uit Nijmegen in te schakelen. Ook individuele werknemers zijn van harte welkom bij NOME advocaten voor juridische ondersteuning of professionele begeleiding bij een conflict. De advocaten en juristen van dit advocatenkantoor zijn op de hoogte van de Cao’s, loonheffingen en arbeidsovereenkomsten waardoor u altijd verzekerd bent van een deskundig advies.

Het advocatenkantoor uit Nijmegen voor familierecht

Speelt er iets in de familie waar u het niet mee eens bent? Dan is het verstandig om de situatie door een betrouwbare advocaat te laten bekijken. Gaat het om een scheiding, erfenis of alimentatie? Voor alles omtrent personen-en familierecht kunt u NOME advocaten inschakelen. Dagelijks zijn zij met vergelijkbare situaties bezig. Laat de emoties niet te hoog oplopen en maak een verstandige beslissing om een advocaat in te schakelen. Maak online eenvoudig een afspraak of kom langs op het advocatenkantoor in Nijmegen. Het team aan specialisten staat voor u klaar.