Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

Bomen rooien in de regio van Den Haag door dit bedrijf

U wilt bomen laten rooien in de regio van Den Haag. Madestein Groenprojecten is het bedrijf waar u naar op zoekt bent. Dit bedrijf heeft kennis van zaken en beschikt over de juiste machines. Hierdoor zijn ze in staat alle bomen op een veilige en verantwoorde manier te rooien. Daarnaast schakelt u dit bedrijf ook in voor de aanleg, het onderhoud, de beplanting en renovatie van uw particuliere tuin of bedrijfstuin. Heeft u een project op de planning staat dat u liever laat uitbesteden? Neem gerust eens contact op en laat u informeren over alle mogelijkheden.

Verschillende werkzaamheden als u bomen laat rooien nabij Den Haag

Dit hoveniersbedrijf beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en kennis. En dat merkt u! Madestein Groenprojecten is uitstekend in staat situaties in te schatten en kunnen u voorzien van de juiste werkzaamheden bij de aanleg, beplanting, renovatie en het onderhoud van uw tuin. Wilt u uw bomen laten rooien in de regio van Den Haag? Van het knippen van bomen tot aan het omzagen van bomen en het bewerken van boomwortels met de bodfrees machine. De mogelijkheden zijn zeer divers. De juiste techniek om bomen te rooien en te vellen is voor een groot deel afhankelijk van de grootte, ligging en omgeving van de boom.

Bomen rooien met boomverzorging in de regio van Den Haag

Bij controle van de bomen op veiligheid wordt gebruikgemaakt van de VTA-methode. Bent u hier al bekend mee? Door middel van deze methode wordt de vitaliteit en conditie van een boom visueel beoordeeld. Enkele punten waar op gelet wordt tijdens de controle zijn de plaats van de boom, de schors, de aanhechting van takken en de eventuele aanwezigheid van zwammen. Zijn er geen zichtbare gebreken aangetroffen? Dan wordt de boom goedgekeurd. Alle waarnemingen worden na de inspectie in een rapport vermeld. Naast boomkeuring kunt u dit bedrijf ook inschakelen voor bomen rooien in de regio van Den Haag.