Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Zonwerende folie aanbrengen op uw ruiten biedt veel voordelen

Wilt u de opwarming van uw huis door de zon reduceren door middel van zonwerende folie op uw ruiten? Dan bent u aan het juiste adres bij Man Protection. Dit bedrijf is specifiek gespecialiseerd in het aanbrengen van glasfolie op ruiten, waardoor u bij dit bedrijf altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Al meer dan 40 jaar hebben de specialisten van dit bedrijf hun expertise ontwikkeld. Het bedrijf beschikt over een zeer ruim assortiment aan hoogwaardige glasfolies, zoals zonwerende folie. De vakmensen die hier werkzaam zijn, kunnen u bovendien snel van dienst zijn om het beste resultaat neer te zetten. Zij zijn u van dienst voor een doeltreffende glasfoliemontage op de ramen en/of glaswanden van grote objecten – zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en ambassades – maar ook voor allerlei glasfolies voor op de ruiten van woningen.

Waarom zou u zonwerende folie op uw ruiten aanbrengen?

Zonwerende folie heeft als groot voordeel dat de opwarming van uw huis door de zon tot maar liefst 90% wordt gereduceerd. Uiteindelijk leidt dit tot een aangenaam klimaat in uw huis tijdens de warme zomerdagen en bespaart u dus ook energie op het gebruik van uw airco. Daarnaast beschermt zonwerende folie uw objecten en meubilair tegen de uv-straling van de zon. Doordat 99% van de schadelijke straling wordt geweerd, blijft de staat van uw meubilair voor een lange tijd op het beste niveau. De folies zijn werkzaam tijdens zowel hoogstaande als laagstaande zon. Hierdoor zijn ze dus heel het jaar door functioneel. Bovendien is zonwerende folie een stuk duurzamer dan een screen of zonnescherm, omdat deze vaker onderhouden moeten worden. Raamfolie is dan ook een eenmalige investering waar u nog lang profijt van heeft!

Profiteer van 12 jaar garantie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van folie die zonwerend werkt? Laat u deskundig adviseren door de specialisten van Man Protection. Profiteer bij dit bedrijf ook van een garantieperiode van maar liefst 12 jaar, die voor de meeste typen folies geldt. Ontdek de vele soorten zonwerende en andere soorten folies en haal veel voordelen uit deze efficiënte en innovatieve methode!

https://www.manprotection.nl/