Ferreavalves
Image default
Bedrijven

WAAROM MIJN VERPAKKING BEDRUKKEN?

Indien u uw verpakking voor wat dan ook wilt bedrukken dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij bedrukken reeds jaren alle verpakkingstypen die u maar zou willen in elke kleur en formaat als gewenst. We bezitten al reeds heel veel jaren ervaring in het bedrukken van verpakkingsmateriaal voornamelijk en weten hoe u daardoor heel erg goed van dienst te kunnen zijn. Wij gebruiken de beste materiaal en het milieuvriendelijkst dat er momenteel beschikbaar is op de markt voor het bedrukken van al uw verpakking. Ook onze kwaliteit is de beste die momenteel op de markt is, wat u de garantie geeft dat dat uw verpakkingsdrukwerk heel lang meegaat mee dankzij de stevigheid en duurzaamheid. Wij zijn een van de beste bedrijven als het gaat over goede Drukkerij voor verpakkingen.

BEDRUKKEN JULLIE ALLEN 

Naast het bedrukken van al uw verpakkingsmateriaal zijn wij instaat ook voor te zorgen dat wij de verpakking voor u vervaardigen naar uw wensen en standaarden. Ook ons verpakkingsmateriaal is zeer milieuvriendelijk en stevig. Tevens gebruiken wij de beste kwaliteit verpakkingsmateriaal voor alle handen verpakkingen in alle formaten de ook zeer stevig en duurzaam zijn. Gezamenlijk met ons drukmateriaal bent u dus 100 % verzekerd dat uw goed heel goed beschermd maar ook heel goed gepromoot wordt. Maar ook bent u verzekerd dat uw verpakking nog uw bedrukking op de verpakking door slijtage beschadigd raakt en dat uw goed beschadigd raakt of dat de informatie op uw verpakking onleesbaar wordt. Ook het grafisch ontwerpen van uw bedrukking kunnen wij geheel voor u bewerkstelligen.  

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET BEDRUKKEN? 

De prijs voor het bedrukken van uw pakket en of verpakking is geheel afhankelijk van de grootte en het formaat dat u wenst. Nadat u uw behoefte heeft opgestuurd van hetgeen uw bedrukt wilt hebben en u via onze website reeds hebt gekozen voor het materiaal uit ons ruime assortiment aan materialen, en vervolgens de kleur en formaat kunnen wij overgaan tot het opsturen van een offerte die na goedkeuring door u dan ons in staat stelt om over te gaan tot het bedrukken van uw verpakking.