Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Sneller aankomen in gewicht

 

Hoe kom je aan in gewicht? Misschien heb je je deze vraag al eens zelf gesteld en valt het je op dat er vrij weinig over te vinden is. Dieeten op het internet gaan over het algemeen over afvallen en niet aankomen , waardoor het een lastige opgave kan zijn om een geschikt dieet te vinden waarmee je kan aankomen. Een klein beetje ondergewicht kan geen kwaad, maar een te laag BMI kan resulteren in problemen op mentaal als fysiek niveau. Een te laag BMI wil je koste wat kost voorkomen en daarom gaan we je in deze blog enkele tips geven om aan te komen met calorierijk eten.

 

Stop met fast food

Misschien hebben je vrienden of je familie je wijs gemaakt dat je veel fast food moet eten om aan te komen. Dit is niet alleen een slechte manier om in gewicht aan te komen, maar kan daarnaast ook nog eens enorm schadelijk voor je zijn. Fast food wordt snel door je lichaam verteert doordat het vol zit met verzadigde vetten en andere ongezonde stoffen. Hierdoor zul je sneller volzitten en bovendien enorm veel calorieën in een koirte tijd binenn krijgen. Hoewel dit allemaal waar is , heeft fastfood heel erg weinig vitamines en andere gezonde voedingstoffen. Dit zorgt ervoor dat je niet de benodigde mineralen binnen krijgt en daardoor sneller ziek kan worden, je slechter kan voelen of op lange termijn complicaties in je lichaam kan krijgen. Overmatig gebruik van fastfood wordt daarom afgeraden en is in geen enkel geval een juiste manier om kilo’s aan te komen. Het is veel beter om te kiezen voor gezond calorierijk voedsel waarmee je kan aankomen. 

 

Dit moet je eten om aan te komen

Wil je aankomen? Dan denk je misschien dat je eiwit, proteïne of weightgainer shakes nodig hebt. Dat is echter niet altijd nodig want er zijn genoeg gezonde alternatieven waarmee je veel kilo’s kan aankomen. Er bestaan veel verschillende soorten calorierijk eten die je kunt gebruiken in je dagelijkse gerechten , of als tussendoortje, en die een paar honderd calorieën per dag toevoegen aan je energie inname. Een voorbeeld hiervan is Avocado. Dit namelijk rijk aan caloreën , gezond en ook nog eens enorm lekker. Meer informatie over calorierijk eten kun je vinden op onze blog voedsel met veel calorieën.

 

https://snelweerslank.nl/calorierijk-eten-om-snel-aan-te-komen/