Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Snel een gegarandeerd bod op uw woning ontvangen?

Verkoop nu direct uw huis tegen een goed bod

Sons Real Estate is de woning inkoop organisatie van Nederland, wij kopen woningen van elk formaat in iedere staat.
U kunt bij ons gemakkelijk een bod op uw woning aanvragen via de website, onze specialisten gaan direct met uw aanvraag aan de slag. In een persoonlijk gesprek bespreken we al uw wensen rondom de verkoop van uw woning, we kunnen direct een afspraak maken voor een bezichtiging. We komen volledig vrijblijvend bij u langs voor een waardebepaling, vervolgens ontvangt u een geheel vrijblijvend en marktconform bod op uw woning. Doordat wij financieren uit eigen middelen zijn wij niet afhankelijk van voorbehoud op fianciering en is ons bod gegarandeerd. De verkoop kan direct in gang gezet worden, de officiele overdracht kan al binnen een week officieel worden vastgelegd bij de notaris.

Klantgerichte werkwijze

Bij de verkoop aan Sons Real Estate staat de wens van u als klant centraal, wij zijn zeer flexibel omtrend de overdracht van uw woning. Alle kosten voor de verkoop nemen wij voor onze rekening en rekenen daarnaast ook geen verkoopcourtage, de koopovereenkomst wordt kosteloos opgesteld en de notaris wordt ook voor u verzorgt. De officiele overdracht kan al binnen een week worden vastgelegd via de notaris. Na de verkoop bieden we de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot de overdracht van uw nieuwe woning, hierdoor zorgen we ervoor dat u niet het risico loopt op dubbele hypotheeklasten en op gemak opzoek kunt naar een nieuwe woning.

Vrijblijvend bod

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft over onze werkwijze of om direct een bod aan te vragen. Onze specialisten staan voor u klaar om u van dienst te zijn. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw woning te verkopen, direct uw overwaarde te verzilveren en de woning voor onbepaalde tijd terug te huren.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/

Gerelateerde artikelen

Het kapsel van uw dromen bij deze kapsalon in Breda

Supplementen om te fitnessen

Voor feestverhuur in Gelderland moet u bij dit bedrijf zijn!