Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Professionele regenkleding koopt u bij deze specialist in Druten

Wilt u professionele regenkleding aanschaffen bij een expert in Druten? Dan zit u bij Dolfing Druten helemaal goed! Dit bedrijf produceert al sinds 1919 kleding. Deze kleding is van de hoogste kwaliteit en is de afgelopen jaren alleen nog maar meer ontwikkeld. De waterdichte werkkleding wordt bij vele bedrijven in verschillende soorten branches gebruikt, onder andere in de bouw en landbouw. Met de kleding worden uw medewerkers beschermd wanneer zij in de guurste weersomstandigheden werken. Of het nu hard waait, regent of stormt; deze regenkleding zorgt ervoor dat u droog blijft!

Een ruim aanbod aan regenkleding

De professionele regenkleding van Dolfing Druten is gemaakt van waterafstotend P2/PVC dat uitermate goed beschermd tegen regen en wind. U heeft de keuze uit een ruime collectie aan regenkleding. Zo zijn er jassen en broeken beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Daarnaast is het ook mogelijk om de kleding voor uw medewerkers op maat te laten maken. Heeft u specifieke wensen? Bespreek dit dan met de specialisten van Dolfing Druten en zij helpen u graag verder!

Een verantwoorde werkwijze

Naast dat de professionele regenkleding van deze specialist uit Druten van de beste kwaliteit is, wordt de kleding ook op een verantwoorde manier gemaakt. Het bedrijf werkt volgens Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De materialen die ze gebruiken voor de kleding komen uit West-Europa. Op deze manier kunnen de kwaliteit en de arbeidsomstandigheden waarin de materialen vervaardigd zijn, worden gewaarborgd.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat Dolfing Druten voor u kan betekenen op het gebied van professionele regenkleding? Bekijk dan hun website voor meer informatie over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om contact op te nemen met deze specialist. Op deze manier kunt u direct meer informatie vragen en ontvangt u deskundig advies. Ze zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.

https://www.dolfing.nl/