Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

Kies voor implantaten van dé tandarts in Den Haag

Een implantaat dient om een kroon, brug of volledig kunstgebit op te plaatsen. Zo heeft u een mooi gebit, ook zonder tandwortels. Zo’n volledig gebit kan helemaal worden vastgezet, of u krijgt een uitneembare prothese, ook wel bekend als het klikgebit. Om implantaten te laten plaatsen bij Dental Diamond, de tandarts in Den Haag moet u beschikken over voldoende gezond kaakbot en gezond tandvlees. Wanneer uw implantaten en de kunsttanden geplaatst zijn, is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt. Het plaatsen van een implantaat is een flinke ingreep, maar kan gelukkig met een goede verdoving worden uitgevoerd.

Dental Diamond: de tandarts in Den Haag voor algemene tandheelkunde en nog veel meer

Dental Diamond is gespecialiseerd in algemene tandheelkunde. Dat kunnen medische of cosmetische behandelingen zijn. U gaat hier heen voor een halfjaarlijkse grondige controle, maar ook voor cosmetische behandelingen als het bleken van de tanden bent u hier aan het juiste adres. Zo loopt u snel weer rond met een stralend gebit en een brede glimlach, die u zonder schaamte laat zien. Deze gespecialiseerde tandarts in Den Haag heeft eigen mondhygiënisten in huis, die zich richten op het voorkomen van gebitsproblemen. Meestal kunnen de afspraken voor de halfjaarlijkse controle en voor de mondhygiënist gecombineerd worden, zodat u niet telkens terug hoeft te komen voor uw afspraak. 

Tandarts en orthodontist in een, gewoon bij uw tandarts in Den Haag

Een beugel is meestal het terrein van een orthodontist. De tandarts in Den Haag kan deze echter ook plaatsen. Dental Diamond voert namelijk ook orthodontiebehandelingen uit. Deze zijn nodig bij een verkeerde groei van de kaken of een onregelmatige stand van de tanden of kiezen. Vaak komt een combinatie van beide voor. Gelukkig is scheefstand van de kaken of tanden en kiezen eenvoudig te behandelen. Er zijn verschillende soorten vaste en uitneembare beugels. Soms is een combinatie van beiden nodig. Een beugelbehandeling kan waar nodig worden bijgesteld of aangepast. Een beugelbehandeling duurt vaak twee tot drie jaar, waarna er soms een blijvende retentiebeugel nodig is. 

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de voordelen van een zeil op maat laten maken?

Laat uw bezittingen vervoeren door een specialist als u gaat emigreren naar een Curaçao

Bij een bedrijfswagenspuiterij laat u uw hele wagenpark op vakkundige wijze spuiten