Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Deze ideale bedrijfsruimte staat te huur in Zevenaar

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar, kunt u uitstekend terecht bij OC de Pelikaan. Dit is een ondernemerscentrum die werkplekken en kantoren verhuurt aan ondernemers. Ze bieden werkelijk alles waar u als ondernemer naar op zoek bent. Zo heerst er een professionele sfeer, heeft de bedrijfsruimte een uitstekend bereikbare ligging en zijn er talloze faciliteiten. Kortom: deze bedrijfsruimte is ideaal voor elke ondernemer die in Zevenaar op zoek is naar een geschikte ruimte die te huur staat.

De locatie en de sfeer van deze bedrijfsruimte

Zoals u al gelezen heeft, is de locatie van deze bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar ideaal. Het is namelijk gelegen op het industrieterrein Zuidspoor. Dit is vlak bij Arnhem en recht tegenover het station Zevenaar. Wanneer u het openbaar vervoer gebruikt om naar uw werk te gaan, is dit dus een ideale locatie. Maar ook wanneer u liever in uw auto stapt om naar kantoor te rijden, bent u bij deze bedrijfsruimte op de juiste locatie. Ze beschikken namelijk over een ruime parkeergelegenheid waar u altijd wel een plekje kunt vinden. Zowel voor uzelf als voor eventuele gasten. Wanneer u een idee wilt krijgen van de sfeer die in deze bedrijfsruimte heerst, raden we u aan de website van OC de Pelikaan te bezoeken. Hierop vindt u namelijk diverse foto’s, waardoor u alvast een impressie kunt krijgen van de sfeer.

Ontdek de vele faciliteiten

Wanneer u dagelijks hard werkt voor uw onderneming, zult u ook vele faciliteiten goed kunnen gebruiken. Bij OC de Pelikaan beschikt u over de nodige elektra, een lift, snel internet en goed werkende airco. Bovendien kunt u gebruikmaken van de vergaderruimtes, maar ook van bijvoorbeeld een beamer of een kopieermachine. Het mooiste van alles is dat deze faciliteiten gewoon inbegrepen zijn in de huurprijs. U hoeft hier dus niets extra’s voor te betalen. Ideaal toch?

https://www.ocdepelikaan.nl/