Ferreavalves
Image default
Aanbiedingen

De drie beste vaatwasmachines van dit moment

We hebben het al vaak gezegd en gaat het nog een keer zeggen: gemak dient de mens. Dat is ook het geval met een vaatwasser. Het is natuurlijk geen vereiste, maar de vaat met een vaatwasser schoonmaken is veel efficiënter en tijdbesparender dan alles met de hand schoonmaken. Maar het lastige is altijd om te beslissen welke afwasmachine je nu precies in huis wilt nemen. Wil je graag wat extra functies op het apparaat, of is het allemaal prima zo lang hij de vaat maar goed schoon maakt?

Bosch SBH4HCX48E

We beginnen de lijst gelijk sterk met een vaatwasser van Bosch met energielabel A++. Hiermee is deze vaatwasser vrij zuinig, maar er is nog wel ruimte voor verbetering. Het betreft een inbouw afwasmachine waardoor deze in veel keukens gebruikt kan worden. Je kunt gebruik maken van 6 verschillende programma’s om jouw servies weer blinkend schoon te krijgen. Ook hardnekkige vlekken zoals pastasaus of vet zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Daarnaast is er ook een ExtraDroog functie waardoor de vaat kurkdroog uit de vaatwasser komt. Kom je tijd tekort en heb je snel meer borden nodig? Dan gebruik je het SpeedPErfect+ programma om de tijd van jouw programma tot 65% te verkorten!

AEG FSB53607Z

Met deze vaatwasser gaan we al iets meer energiezuinig werken dankzij het energielabel A+++. Hij werkt lekker stil met 42 dB waardoor je er niet veel last van zal hebben. Ook hier wordt weer gebruik gemaakt van een handig lampje op de vloer waardoor je in één oogopslag kunt zien of de vaatwasser klaar is. De AEG FSB53607Z heeft zich al aardig aangepast aan de moderne wereld en werkt dan ook middels touchbediening. Met slechts één vingerbeweging stel je de gewenste tijdsduur van een programma in. Je kunt elke tijd tussen de 30 minuten en 4 uur kiezen.

Miele G 7362 SC Vi

Natuurlijk is de beste vaatwasser ook de meest energiezuinige in onze lijst met een energielabel van A+++ -10%. Daarnaast heeft deze vaatwasser ook ruimte voor 14 couverts zodat al het servies gemakkelijk in de vaatwasser past zonder te hoeven puzzelen. Tevens maakt dit model ook gebruik van AutoDos. Dit is ’s werelds eerste automatische doseersysteem met geïntegreerde PowerDisk. 

Het is mogelijk om gebruik te maken van het ECO-programma. Hierbij wordt het waterverbruik teruggebracht tot 8,9 liter waardoor er minder energie nodig is om op te warmen. Dat is pas energiezuinig! En ben je gisteren vergeten de afwasmachine aan te zetten maar heb je echt die extra borden en glazen nodig? Dan gebruik je de QuickPowerWash om alles er na 58 minuten alweer uit te kunnen halen. Omdat we natuurlijk zo energiezuinig mogelijk schoon willen maken, maakt deze vaatwasser ook gebruik van AutoOpen-droging. De deur van de vaatwasser gaat aan het einde van het programma automatisch open zodat er frisse lucht bij het serviesgoed kan komen. Hierdoor droogt alles streeploos op een natuurlijke manier.

 

https://www.gereedschap-expert.nl/