Ferreavalves
Image default
Aanbiedingen

Horoscopen voor het sterrenbeeld Tweeling komende maanden

September Algemeen Er is een gunstige driehoek tussen je heersende planeet Mercurius in de Maagd en Pluto in de nuchtere en aardse Steenbok. Deze zorgt ervoor dat je met beide benen op de grond staat. Je komt snel ter zaken als er iets geregeld moet worden en hebt oog voor details. Je bent minder speels en daardoor kan je vooral op zakelijk gebied veel bereiken. Je kunt wel eens de neiging hebben om mensen kritiek te geven en deze zal niet altijd gegrond zijn, omdat je emoties laat meetellen. Zijn er dingen die anders kunnen, dan doe je er goed aan om dit op een andere wijze te communiceren, door positief te blijven. Vanaf de 5de zal er meer rust komen als Mercurius naar de luchtige Weegschaal reist en je daardoor minder kritisch bent en openstaat voor meningen en ideeën van anderen. Je bent veel meer bereid om water bij te wijn te doen en mensen de ruimte te geven om zelf te ontwikkelen. In de liefde laten de voorspellingen zien dat je zeer gefocust bent op een partner. Dit kan op vele gebieden zijn, zoals in de romantiek, maar ook zakelijk of vriendschappelijk. Er wordt aangeraden om in je werk nuchter en zakelijk te blijven, maar op sociaal gebied soms even lekker los te gaan. Heb je een relatie, laat je passie dan gelden en ga dan ook niet teveel op het negatieve letten. Dan zal je de mooiste energieën oproepen voor de romantiek.

 

November Algemeen Jouw planeet Mercurius zorgt ervoor dat jij je op details richt en zelfs op perfectionistische wijze in het leven staat. Je bent actief en zal diverse werkzaamheden afronden die al een tijd zijn blijven liggen. Er kunnen projecten zijn, die je nu met anderen opstart. In principe doe je er goed aan deze op korte termijn veel aandacht te geven. Een goed begin is het halve werk en in het 2de deel van deze maand zal je iets minder met werk bezig zijn. Vooral de 1ste week kun je belangrijke zaken van minder belangrijke zaken scheiden en je concentreren op wat gedaan moet worden. Je weet altijd hoe met problemen om te gaan. Doordat je geestelijk sterk bent, ben je in staat stress buiten de deur te houden en dingen met humor en luchtigheid op te lossen. Venus reist in de Weegschaal, waardoor je geniet van liefde en vriendschap. In relaties wil je genieten van liefde die jullie delen. Je wilt geregeld bij vrienden en familie langs gaan en het kan hierdoor een warme en liefdevolle periode worden. Let op met het corona, omdat er altijd gevaar kan schuilen. Besteed daarom meer tijd aan hobby’s en de natuur. Ben je single dan zal je geen aandacht tekort komen, maar ben je wel selectief. Je lijkt van nature toegankelijk, maar bent geen allemansvriend. Flirten vind je erg leuk en losse avontuurlijke contacten zal je niet schuwen. Wanneer je naar het midden van de maand gaat, zal je een krachtige energie vanuit de Maan ervaren. Hierdoor kun je nieuwe kansen afdwingen en zijn er hierdoor veel mogelijkheden, vooral als het gaat om studie of werkzaamheden, die zijn blijven liggen. Blijf echter wel verantwoord handelen en vooral met financiën en grote uitgaven. Je kunt deze periode veel tijd aan gezonde activiteiten besteden. De positieve dingen die je nu volbrengt, kunnen in de toekomst voor veel mooie momenten en kansen zorgen, waardoor er veel geluk komt.

December Er wordt voor het begin van de maand aangeraden geen doldrieste activiteiten te plannen. Ga dus niet iets boeken omdat je denkt dat het wel de goede kant opgaat met de periode waarin we leven. Deze kunnen niet alleen veel problemen opleveren voor jezelf, maar je brengt er ook anderen mee in gevaar. Daarbij kan het gebeuren dat je mensen meekrijgt, die uiteindelijk afhaken. Dat kan betekenen dat je daar moeilijkheden door kunt krijgen. Er zijn sterke aanwijzingen op negatieve energieën, die jou in gevaar brengen. We doelen op overval, beroving, oplichting en andere gewelddadige activiteiten, die vanuit naïviteit kunnen komen, omdat jij niet altijd verstandig omgaat met mensen die zich hier schuldig aan maken. Opgepast voor mensen die je niet goed kent en met mooie verhalen komen. Tweelingen die studeren of naar school gaan, kunnen moeite hebben met deadlines of inleveren van hun werk. In ieder geval kan dit problemen geven wat betreft diploma’s of andere zaken die voor de studie nadelig zijn. Je kunt som het gevoel hebben dat dingen niet meer goed komen, maar dit moet je trachten te voorkomen. Geef niet op en blijf vertrouwen op eigen talenten en datgene wat anderen voor jou kunnen doen. Zowel zakelijk als privé kunnen er deze maand mensen zijn, die jou beconcurreren. Mensen kunnen wat kritiek op je hebben en er zijn zelfs personen die vinden dat jijzelf de concurrent bent. Tracht er relaxt mee om te gaan en blijf ook in dit geval op jezelf vertrouwen. Vanaf de 15de kan jij bezig gaan met het vergroten van je status. Er kan belangrijke informatie komen, waarbij je mogelijkheden krijg om je te ontplooien. Wees voorzichtig en doe alleen die dingen die jij werkelijk kunt vertrouwen. Ook hierbij heb je soms de neiging naïef te zijn. Persoonlijk gezien is het een tijd van spirituele groei en vergroten van je sociale netwerk. Er zullen vooral mensen in je leven komen, die jou op dit gebied helpen ontwikkelen. Het zal een mentale reis zijn, waarin je ontdekt dat er meer is dan plezier en leuke contacten maken. Je zult merken dat het waardevol is om contacten te krijgen, die voor diepgang zorgen. Let op dat je hierdoor anderen kunt verliezen. Dit wordt ten stelligste afgeraden, omdat er ook tijd moet zijn voor vrolijkheid. Zoek balans tussen vertier en spiritualiteit. Er zijn aanwijzingen dat mensen in je directe omgeving jou de 2de helft van de maand ook nodig hebben. Help ze en laat zien dat je er voor ze bent. Het is een prima maand je aan te sluiten bij maatschappijkritische organisaties. Dit kan gaan om filosofie, politiek of wetenschap. Het is dus een bijzondere maand met vertier, sociale contacten en verdiepen van kennis.

 

Lees meer: sterrenbeeld september sterrenbeeld tweeling daghoroscoop tweeling