Ferreavalves
Image default
Dienstverlening

5 voordelen van catering

Het is voor een feestje fijn om alles geregeld te hebben en daarom worden cateraars vaak ingeschakeld. Bent u actief in de regio van Luteren? Dan zijn deze 5 voordelen van catering iets voor jou:

 

  1. Voor ieder wat wils: het fijne aan het hebben van catering is dat de mogelijkheden heel ruim zijn, allerlei soorten maaltijden te kiezen. Alle gasten zullen daarom voorzien worden in hun behoeften, of dit nou vegetarisch, glutenvrij of veganistisch is. De cateraar regelt het allemaal!

  2. Je hoeft er zelf niet meer aan te denken: vooraf aan het feest is het goed om even samen met het cateringsbedrijf de locatie en de mogelijkheden daarvoor te bekijken. Zijn jouw wensen duidelijk voor de cateraar? Vanaf dat moment hoef je er zelf niet meer naar om te kijken en regelen zij de rest.

  3. Zelfs inclusief drankjes: niet alleen het eten zit inbegrepen, maar zeker ook onbeperkt drankjes erbij! Wat ervoor zorgt er ook hier niet naar omgekeken wordt en de kosten niet te hoog oplopen.

  4. Voor een vast bedrag: voor een maaltijdbuffet betaal je een vast bedrag per persoon, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er extra kosten bij komen aan het eind.

  5. Goede kwaliteit: als je kiest voor een cateraar ben je gegarandeerd van goede kwaliteit maaltijden. 

 

Geïnteresseerd in het inhuren van een cateraar? Bekijk dan eens de mogelijkheden van B&G-catering. Met hoge kwaliteit vlees en samewerking met lokale partijen is dit een top cateraar voor jouw evenement. 

 

Verschillende opties met catering

Heb je inderdaad besloten om een cateraar in te schakelen? Dan zijn er voldoende opties die relevant voor jou zijn. Zo kan je kiezen voor “normale catering”, een barbecue feest, het inhuren van een frietwagen of je kiest voor een buffet. Afhankelijk van het feest zijn er voldoende opties. Lunteren is een toplocatie voor dit soort evenement. Huur een cateriaar in!