Ferreavalves
Image default
Telefonie

Zo bescherm je jouw telefoon

Wanneer je een mobiele telefoon hebt gekocht, dan doe je er verstandig aan om te voorkomen dat het toestel schade kan oplopen. Doordat een smartphone dagelijks veelvuldig wordt gebruikt, kan het ook jou zomaar overkomen dat het hightech apparaat met een doffe klap op de grond valt. Dat zal wel even schrikken zijn, als je de telefoon van de grond raapt. Zorg ervoor dat jouw smartphone goed wordt beschermd met een telefoonhoesje. In deze gids helpen we jou op weg welke soorten cases er op de markt zijn.

Kies voor een duurzaam alternatief

Mobiele telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten, kleuren en ontwerpen. Aangezien smartphones met regelmatige tussenpozen worden vervangen door nieuwe modellen, vervangen ook nieuwe hoesjes met een aangepast design en technologie de oude.

Duurzame alternatieven worden steeds populairder. Ze bestaan ​​bijvoorbeeld uit biologisch afbreekbare materialen zoals hout, kurk, bamboe of gerecycled plastic.

Telefoon hoesjes met koord zijn praktisch

Hoesjes om rond je lichaam te hangen zijn momenteel erg populair. Crossbody cases zijn niet alleen stijlvol, maar ook onwijs praktisch. Deze beschermhoezen zijn bijzonder geschikt voor op reis, maar ook tijdens het uitvoeren van werkzaamheden of wanneer je een festival bezoekt in de zomer. Met het bandje aan het hoesje kun je je telefoon om je nek hangen en heb je je handen vrij voor andere dingen. Er zijn zelfs exemplaren op de markt die in lengte verstelbaar zijn of waar je het koord kunt vervangen voor een ander koord.

De keuze aan hoesjes met koord voor mobiele telefoons is erg groot. Voor elke smaak is er wel een passend ontwerp te vinden. Kijk maar eens naar dit mooie iPhone 12 hoesje met koord of bekijk hier het complete aanbod iPhone 12 cases bij Casimoda.

Screenprotectors: nog meer bescherming

Als je hebt besloten geen book case te gebruiken, is er nog een alternatief om je display te beschermen: een screenprotector wordt rechtstreeks op het scherm geplakt en beschermt de voorkant van je smartphone tegen krassen. Wel zo handig! Je vindt gehard glasfolie voor Apple-apparaten zoals de iPhone 14 of de Samsung Galaxy S21 FE op Bol.com en Amazon. Het aanbrengen van de beschermfolie vergt enige finesse, maar je kunt op YouTube genoeg uitleggen vinden. Succes!