Ferreavalves
Image default
Telefonie

Het aanschaffen van 3CX voor ons bedrijf

Al voor een tijdje hadden we de behoefte om de nieuwe software 3CX aan te schaffen voor onze communicatiemiddelen op de werkvloer. We hebben al best goede communicatiemiddelen om met de klanten in contact te blijven en zo snel mogelijk vragen te beantwoorden, alleen deze zijn allemaal apart van elkaar en dat is een heel gedoe met regelen met allerlei verschillende bedrijven. Hier wilde wij vanaf en een betere oplossing voor bedenken.

Onze communicatiemiddelen koppelen met 3CX

In het begin hadden we nog nooit gehoord van 3CX als een oplossing voor ons probleem. We dachten eerst dat we naar een andere provider willen overstappen en daar alles opnieuw aan te schaffen. Maar toen we gingen kijken hoe dit allemaal zou uitpakken, zouden we meer geld kwijtraken dan daadwerkelijk investeren in het bedrijf. Dus dit leek ons geen slim idee om alles gloednieuw aan te schaffen. Na een tijdje zoeken kwamen we bij NuCall terecht die een software te bieden had. Deze software zou al onze communicatiemiddelen aan elkaar koppelen. Precies waar wij naar op zoek waren als bedrijf. Dus we hadden meteen contact opgenomen met het bedrijf om te kijken wat zij voor ons kon betekenen als het ging om die software.

We willen niets anders meer

Contact opnemen met NuCall ging erg soepel en de leidinggevende van het bedrijf kon snel daar terecht voor een afspraak. Hij vertelde daar de situatie en het probleem. De medewerkers van NuCall vonden het ook een goed idee om voor de software te gaan. Dus hebben ze een bepaalde offerte getekend zodat alles rond was en dan zou NuCall de rest bij ons komen regelen. Binnen een paar dagen kwamen ze langs om de 3CX software bij ons te dowloaden en we konden bijna direct ermee aan de slag. Nu willen we absoluut niet meer terecht naar hoe we het vroeger deden.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten die NuCall te bieden heeft? Bekijk dan gersut eens de website van NuCall via www.nucall.nl voor meer informatie over het assortiment en wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.