Ferreavalves
Image default
Zakelijk

Een specialist op het gebied van wegenbouw in regio Moerdijk

Asfalteren en wegenbouw in Noord-Brabant is de specialiteit van Gebroeders van Meer uit Moerdijk, nabij Etten-Leur. Dit familiebedrijf is in 1975 opgericht tot drie broers en is inmiddels een erkend wegenbouwbedrijf. Veiligheid is bij de uitvoering van projecten een essentieel onderdeel bij dit wegenbouwbedrijf en alle vakbekwame medewerkers zijn dan ook in het bezit van een VCA diploma. Een VCA is officieel niet verplicht voor grond- en wegenbouwbedrijven, maar bij dit bedrijf stellen zit dit wel als voorwaarden aan hun personeel. Hiermee kunnen ze de kwaliteit en veiligheid tijdens de uitvoering van projecten waarborgen.

Gespecialiseerd in bestrating en asfalteren

Bij wegenbouw in regio Moerdijk is het aanleggen van bestrating een taak die met veel precisie wordt volbracht. Het belangrijkste is dat alles helemaal vlak moet zijn. Wanneer dit helemaal op orde is, komen de stenen en tegels op de bovenlaag. U laat dit dan ook het best door een specialist uitvoeren. Bij Gebroeders van Meer nabij Etten-Leur, Noord-Brabant, hebben ze al jarenlange ervaring in bestrating aanleggen en voeren ze dit dan ook zorgvuldig uit. Tevens beschikt dit wegenbouwbedrijf over de juiste materialen om wegen te asfalteren en voor het onderhoud van asfalt. Het is dan ook niet voor niets dat de hulp van dit familiebedrijf regenmatig wordt ingeschakeld.

Schakel de expertise van dit bedrijf in

Voor de allerbeste kwaliteit bij wegenbouw in regio Moerdijk, bent u bij Gebroeders van Meer in de juiste handen. Bij dit familiebedrijf hebben ze een passie voor werkzaamheden op het gebied van grond- en wegenbouw. Wilt u ook graag een goede infrastructuur die nog vele jaren mee gaat? Schakel de expertise in van dit gespecialiseerde bedrijf! Bij deze flexibele organisatie bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit. De experts van dit familiebedrijf staan u graag telefonisch te woord voor vragen of meer informatie over de mogelijkheden.