Ferreavalves
Image default
Aanbiedingen

Opzoek naar ultieme ontspanning in je tuin? Bekijk deze items!

Ben jij nog steeds opzoek naar een tuinmeubel voor de ultieme ontspanning? Er zijn tegenwoordig talloze items die hier zeker aan voldoen. Het enige probleem is dat je ze niet altijd kan vinden. Het zou namelijk zonde zijn als jij het ultieme ontspanmeubel net niet zou spotten. Wij kunnen je helpen! In deze blog behandelen we namelijk een aantal geweldige meubels, die jou ontspanning garanderen. Zo houden we rekening met de stijl die je wil hanteren en de grootte van jouw tuin. Lees dus gauw verder! 

Loungestoelen

De loungestoel is vrij compacte meubel met een multifunctioneel karakter. Een loungestoel hoeft namelijk niet zo groot te zijn en de bijbehorende poef kan je gemakkelijk ergens opbergen. Dit maakt het een ideaal meubel voor in een kleine tuin. Je zou desnoods de poef kunnen gebruiken als extra zitmeubel. Misschien niet zo comfortabel, maart wel efficiënt. Zodra je bezoek weg is, kan je heerlijk languit liggen en genieten van de zon. 

Hangmatten

Een hangmat kan net zo praktisch zijn als een loungestoel. Je kan het namelijk ophangen en later weer gemakkelijk opbergen. Opgehangen neemt het natuurlijk wel plek in beslag, maar je kan het ook opvouwen tot een kleine stapel. Dit maakt het een handig item voor in een kleine tuin. Daarnaast kan het erg ontspannen werken, doordat het voelt alsof je zweeft. Voordat je het weet val je lekker in slaap! 

Ligbedden

Ligbedden zijn minder compact dan bovenstaande items. Het is namelijk een langwerpig geheel met een bijbehorende tafel. Dit maakt dat het wat meer ruimte in beslag neemt. Toch is het de perfecte manier om even te relaxen. Je hebt namelijk net het gevoel alsof je in een warm bed beland. De warmte ontvang je van de zon, terwijl je heerlijk onderuit ligt. Het is dan een groter meubel dan een loungestoel, maar wel een stuk comfortabeler. Dit komt omdat het één geheel is. De ligging wordt niet onderbroken, waardoor je nog comfortabeler kan liggen. 

Hangstoelen

Met een hangstoel ervaar je net zo’n zwevend gevoel als bij de hangmat. Bij de hangstoel zit je echter net wat comfortabeler en hang je niet midden in een doek. Hierdoor behoud je een wat comfortabelere houding. Dit is voor op de lange termijn wat fijner. Daarnaast is het beter voor je rug. Hangstoelen zijn er in verschillende groottes. Daarom kan je het beste gaan vergelijken bij een specialist, zoals 4 Seizoenentuinmeubelen. Op deze manier weet je zeker dat je het juiste model kiest!

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/