Ferreavalves
Image default
Aanbiedingen

Luchtkanaalreiniging op kantoor of bij biologisch gevaar? Deze expert kan het allemaal!

Een huis, voertuig of loods reinigen; het klinkt simpel. Echter is het in sommige gevallen onmogelijk om dit zelf te doen, bijvoorbeeld omdat er gevaar is voor uw gezondheid. Denk daarbij aan kraakpanden waar gebruikte naalden liggen, maar ook aan de plaatselijke scoutslokalen waar tijdens een kamp een virus is uitgebroken. In dergelijk gevallen rekent u op een specialist zoals Valor Services. Zij hebben heel wat ervaring met het reinigen en desinfecteren van dergelijke locaties. Ook het opruimen van een plaats delict nemen zij voor hun rekening. Binnen 24 uur staat een team van deze specialist voor u klaar. Wist u trouwens dat u deze expert net zo goed inschakelt voor een luchtkanaalreiniging in uw bedrijf of het onderhoud van uw grootkeuken? Zo zorgen zij mee voor een gezonde werkomgeving.

Uw grootkeuken is in goede handen dankzij het onderhoud door deze expert

Heeft u een bedrijf dat maaltijden serveert aan uw personeel, of heeft u een restaurant of hotel? Dan heeft u ook een grootkeuken. Deze is perfect om de heerlijkste gerechten te bereiden. Echter vraagt een dergelijke professionele grootkeuken heel wat onderhoud. Goed onderhoud is niet enkel nodig voor de hygiëne, maar ook om de veiligheid te garanderen. U moet regelmatig de dampkappen schoonmaken, net als friteuse. Ook een luchtkanaalreiniging van uw grootkeuken is nodig. Echter moet dit allemaal met  een andere interval gebeuren. Dat vergt een gedetailleerd onderhoudsplan. Houdt u zich liever bezig met koken? Dan kunt u uw keuken grondig laten reinigen door een specialist zoals Valor Services. Zij zorgen dat uw keuken helemaal voldoet aan de milieunormen en voedselveiligheid en dat alle apparaten in uw keuken tijdig worden onderhouden.

Alles van luchtkanaalreiniging tot het onderhoud van een grootkeuken vindt u bij deze expert

Bent u de directeur van een school of staat u aan het hoofd van een ziekenhuis? Bent u de eigenaar van een restaurant of staat u aan het roer van een schip? Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat u een totaalpakket biedt om uw werkomgeving grondig te onderhouden en reinigen? Schakel dan de hulp in van Valor Services. Dit bedrijf beidt verschillende pakketten, zoals het KitchenKare pakket voor het onderhoud van uw grootkeuken. Wilt u een professionele luchtkanaalreiniging laten uitvoeren in uw kantoorgebouw? Ook dan bent u bij Valor Services aan het juiste adres. Zelfs het reinigen en desinfecteren van locaties waar sprake is van biologisch gevaar of van een plaats delict is een eitje voor deze professionals. Blijf dus niet langer met uw handen in het haar zitten en reken op de expert.

Gerelateerde artikelen

Jouw kinderen in beweging krijgen? Dat doe je zo!

3 voordelen van hybride werken

Last van insecten? Probeer deze oplossing!