Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Het kapsel van uw dromen bij deze kapsalon in Breda

Wilt u naar een goede kapsalon in Breda gaan? Dan zit u bij Hair & Looks goed. U vindt deze kapper in het Ginneken, dicht bij het centrum van Breda. Wist u dat dit team alleen bestaat uit professionele kappers met hart voor de klant en voor de zaak? Hier weet u zeker dat u met een prachtig kapsel de kapsalon verlaat. En uiteraard een kapsel dat volledig voldoet aan uw wensen. Daar draait het uiteindelijk om. Wij geven u advies, maar u bent degene die het kapsel moet dragen en mooi moet vinden. Wanneer maakt u een afspraak in deze kapsalon in Breda?

Profiteer van de voordelen van een abonnement bij de kapper in Breda

Gaat u regelmatig naar de kapper in de omgeving van Breda? Dan is het fijn dat u een abonnement kan afsluiten. Hair & Looks is de enige kapsalon in Breda en Oosterhout waar u onbeperkt naar de kapper gaat en dat voor een vaste lage prijs per maand. Ideaal, toch? En sluit u een abonnement voor een jaar af? Dan is de eerste maand voor u helemaal gratis. U kiest uit vijf verschillende abonnementen: knippen, wassen en drogen voor heren of dames, een kleur behandeling basis, een kleurbehandeling inclusief high- of lowlights of een luxe behandeling met knippen, kleuren inclusief high- en lowlights.

Maak direct een afspraak

Heeft u interesse in een abonnement van de kapper in Breda? Of wilt u een afspraak maken om u voor de eerste keer te laten knippen in deze kapsalon in Breda? Maak eenvoudig online een afspraak en geef aan wanneer u langs wilt komen. Wist u dat Hair & Looks ook een kapper in Oosterhout heeft? U kunt een afspraak maken op beide locaties. Geef aan voor welke behandeling u langs wilt komen, naar welke medewerker uw voorkeur uitgaat en wanneer u wilt langskomen. Eenvoudiger kan het bijna niet, toch?