Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Geniet van heerlijke, duurzame aardappelchips

Ben jij op zoek naar heerlijke aardappelchips die je zonder schuldgevoel kunt eten? Probeer dan eens de aardappelchips van Boerderij Chips. Deze specialisten maken chips van hun eigen geteelde aardappelen. Na het telen worden de aardappelen met schil gebakken in pure zonnebloemolie. Dit komt de natuurlijke smaak van de chips ten goede. Zij doen dit alles op een duurzame wijze, aangezien zij zelf hun energie opwekken door middel van zonnepanelen. De aardappelchips van deze expert wordt dus met aandacht voor de natuur gemaakt, waardoor je op milieuvriendelijke wijze geniet van de lekkerste chips.

Kies uit de lekkerste smaken

De specialisten van Boerderij Chips bieden zowel verse chips, lactosevrije chips als glutenvrije chips aan, iedereen geniet van deze heerlijke chips. Heb je een voorkeur voor een bepaalde smaak? Geen enkel probleem! Je kunt namelijk kiezen uit vier heerlijke smaken:

  • Ribbel zeezout
  • Zeezout
  • Paprika
  • Puur

Probeer al deze heerlijke smaken eens en verras jezelf over de smaak van deze aardappelchips. Deze chips zijn geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden. Je serveert ze bijvoorbeeld op de borrelplank tijdens een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis. Je kan ze ook als bijgerecht serveren tijdens de lunch, maar je kan er uiteraard ook van genieten door een zak leeg te eten op de bank. De keuze is volledig aan jou, als je er maar van geniet!

Schaf deze heerlijke chips eenvoudig aan

Wil je gaan genieten van een heerlijke zak aardappelchips van Boerderij Chips? Bezoek dan eens de website van deze specialist. Het is mogelijk om hier eenvoudig online een bestelling te plaatsen, je ontvangt jouw favoriete zak chips dan zo spoedig mogelijk in huis. Je kunt er echter ook voor kiezen om een supermarkt bij jou in de buurt te bezoeken om de chips aan te schaffen. Bezoek nu de website van deze specialist en ontdek welke supermarkt bij jou in de buurt deze heerlijke chips aanbiedt!

https://boerderijchips.nl/