Ferreavalves
Image default
Bedrijven

Excel is een belangrijke en waardevolle toevoeging aan je cv

Heb je interesse in meer te leren over word programma’s? Dan mag meer kennis in Excel zeker niet ontbreken. Met dit programma kun je namelijk vaal bereiken en het is een waardevolle toevoeging aan je cv. Hierdoor zal dit een goede extra vaardigheid die kan zorgen voor extra kansen binnen je carrière. In deze blog lees je meer over Excel en de toepassingen ervan.

Waarom Excel?

Dit programma wordt al sinds het begin van Microsoftoffice gebruikt door vrijwel ieder bedrijf. Het maakt het makkelijk om snel een overzicht te maken en hier belangrijke gegevens in te plaatsen. Daarnaast is de hoofdfunctie van Excel gericht op het berekenen van gegevens en opstellen van formules. Dit wordt dan ook nog steeds binnen Excel toegepast en is daardoor ook nog de hoofdfunctie van het programma. Toch gebruiken veel bedrijven Excel voor het opstellen van tabellen en hierin kan dan gemakkelijk aanpassingen in worden uitgevoerd. Dit maakt het dan ook een enorm handig en vooral overzichtelijk voor werknemers om hier aanpassingen in uit te voeren. Er zijn echter maar weinig mensen die heel goed met dit programma overweg kunnen.

Een Excel cursus voor gevorderden of beginners

Kortom, vaardig zijn in Excel heeft dus veel voordelen voor jong en oud. Het zal ervoor zorgen dat je beter kan werken binnen het programma en daardoor kan je heel waardevol voor een bedrijf worden. Cursussen binnen het programma zijn daardoor gefocust op zowel beginners als gevorderden. Excel cursus gevorderden is daardoor makkelijk te volgen zowel online of offline. Het ligt er maar net aan waar je voorkeur ligt!

https://compu-academy.nl/excel-training/